Цитата

Я люблю життя, бо ще стільки багато невідомого.

Ентоні Хопкінс

Засідання Обласного методичного об’єднання викладачів історії та суспільних дисциплін фахових коледжів Запорізької області

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 11:46 19.10.2021

13 жовтня 2021 р. о 1500 в режимі онлайн відбулось засідання Обласного методичного об’єднання викладачів історії та суспільних дисциплін фахових коледжів Запорізької області за темою: «Практична підготовка здобувачів фахової передвищої освіти до ЗНО з історії України: обмін досвідом роботи».

Модератор зустрічі Мільчева А.О., спеціаліст вищої категорії, викладач-методист ВСП «Економіко-правничий фаховий коледж Запорізького національного університету», ознайомила присутніх з порядком денним, який охопив актуальні питання сьогодення.

З цікавими знахідками в роботі з поколінням Z поділилась доцент кафедри ЗОІППО кандидат наук Ольга Сирцова.

Як сформувати компетентність у студента, залучаючи інші предметні навички:

Інформаційна компетентність при пошуку необхідної інформації;

Логічна компетентність при аналізі та  узагальненні історичної інформації;

Мовленнєва компетенція при презентації доповіді;

Хронологічна компетенція при розрахунку часу та визначенні події.

Про форми та методи проведення занять, про цікаві винаходи в роботі зі студентами І курсу розповіла викладач ВСП «Економіко-правничий фаховий коледж Запорізького національного університету», спеціаліст вищої категорії  Вікторія Буличова. Матеріал  «Інтерактивні методи підготовки до ЗНО з історії України» було представлено в презентації з великою кількістю прикладів роботи.

Викладач нашого коледжу Сотник С.Г. поділилась з учасниками заходу своїм презентаційним матеріалом «Підготовка до ЗНО , корисні поради»

                            

Учасники засідання методичного об’єднання високо оцінили захід та творчу роботу педагогів, які представили свій досвід на засіданні, та побажали продовжити плідне спілкування як у форматі МО так і у співпраці з викладачами ЗОІППО.

Сотник С.Г., викладач історії України