Цитата

А ви думали, що Україна так просто. Україна — це супер. Україна — це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни.

Ліна Костенко

З Днем студента, дорогі наші ЗКРівці!

З Днем студента, дорогі наші ЗКРівці!
Опубліковано: 09:50 16.11.2018

Всім відомо, що 17 листопада найулюбленіше свято студентів всіх часів і народів – Міжнародний день студента. Це день, коли кожний студент відчуває себе вище за професора. Йому дозволено майже все: від прибуття на лекцію із домашнім улюбленцем до отримання подарунків від самих викладачів.

Не обійшло урочисте привітання і наших студентів. З найтеплішими побажаннями їх привітали ректор Запорізького національного технічного університету, к.т.н., професор Бєліков С.Б., директор коледжу Баршай О.К. та голова профкому студентів, аспірантів та докторантів ЗНТУ Іванченко А.В.

День студента

Найрозумніші та найактивніші студенти були нагороджені грамотами та подарунками. Про те всі інші теж  не залишились  без подарунку. Для всіх студентів нашого коледжу було проведено розважальну інтерактивну гру «Хто зверху?» де збірна команда студентів змагалася із командою викладачів. Було дуже цікаво, захоплююче та весело.

День студента

Проте, як і очікувалось, перемогла команда студентів. Отже це саме їх свято, то вдача була на боці студентської команди. Обидві команди отримали солодкі подарунки.

С Днем Студента, дорогі наші ЗКРівці!!!

Бажаємо Вам щоб всі життєві іспити були пройдені на «Відмінно»!

День студента

 

Реброва О.В., Сайгак К.І. , завідувачі відділень