Цитата

Світ ловив мене, та не спіймав

Григорій Сковорода

Всеукраїнська дистанційна олімпіада «Всеосвіта 2019»

Всеукраїнська  дистанційна олімпіада «Всеосвіта 2019»
Опубліковано: 07:50 17.05.2019

В травні місяці 7 студентів-першокурсників  нашого коледжу  взяли участь у Всеукраїнській  дистанційній олімпіаді « Всеосвіта 2019» з дисциплін «Українська мова»  та «Англійська мова».  Це єдина в Україні олімпіада, яка дає можливість перевірити знання учасників з 25 предметів програми загальноосвітньої підготовки. Олімпіада дає можливість молоді  не лише перевірити свої знання, але й зрозуміти свої слабкі місця завдяки роботі над помилками, яку також можна зробити одразу після проходження всіх олімпіад них завдань.

Всеосвіта 2019

За результатами олімпіади студенти групи ПМ 18-1 Віннік Макс ( викладач Циганок О.М.)  та Попов Кирило ( викладач Федоришина К.П.)  посіли ІІІ місце з дисципліни «Англійська мова» 11 клас та отримали відповідні дипломи призерів ІІІ ступеня.

Всеосвіта 2019

Всеосвіта 2019

Всі учасники олімпіади були нагороджені сертифікатами  та листами-подяками батькам. Не залишились осторонь і наші викладачі Федоришина К.П., Циганок О.М., Ніколаєць Л.Д., Яркова О.А. та директор коледжу Баршай О.К. , які отримали  подяки за участь  наших студентів у олімпіаді «Всеосвіта 2019».

Щиро Вітаємо наших переможців та бажаємо їм подальших успіхів у навчанні!

Федоришина К.П., викладач-методист