Цитата

Все що нас не вбиває, робить нас сильнішими.

Ф. Ніцше

Вітаємо переможця обласного етапу Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерних технологій

олімпіада
Опубліковано: 20:44 28.02.2017

25 лютого 2017 року на базі нашого коледжу пройшов обласний етап Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерних технологій серед ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Запорізької області.

Відкриття олімпіади розпочалось з привітального слова директора ЗКР ЗНТУ Баршай Ольги Костянтинівни, після чого Слободяник Олена Олегівна розповіла правила та план проведення олімпіади.  По завершенню урочистого відкриття, було проведене жеребкування після якого всі учасники відправилася по комп’ютерним аудиторіям для виконання завдання.

Студенти, кожен з яких вже став переможцем у своєму навчальному закладі, приїхали позмагатись за звання найсильнішого в знаннях з інформатики. Загалом в олімпіаді з інформатики та комп’ютерних технологій прийняло участь 16 студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Запорізької області.

 

По завершенню двох з половиною годин відведених на виконання практичного завдання студентами до роботи приступило журі олімпіади, яке мало перевірити всі роботи та визначити переможця.

За результатами олімпіади ми вітаємо призерів та їх керівників:

І місце: Д’яченка Дениса студента Запорізького коледжу радіоелектроніки ЗНТУ, керівник Шевченко Олена Петрівна;

ІІ місце: Колесніка Івана студента Запорізького електротехнічного коледжу ЗНТУ, керівник Шпіньов Геннадій Валерійович;

ІІІ місце: Ємченко Вячеслава студента Запорізького авіаційного коледжу, керівник Смирнова Анна Василівна.

Бажаємо нашому переможцю Д’яченко Денису сил та наснаги, щоб відстояти честь Запорізької області на Всеукраїнському етапі олімпіади з інформатики та комп’ютерних технологій.

 

 

Викладач Шевченко О.П.