Цитата

Я не терпів поразок. Я просто знайшов 10000 способів, які не працюють.

Томас Едісон

Випуск 2022

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 13:20 25.06.2022

24 червня 2022 року у ВСП «Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ «Запорізька політехніка» відбулось вручення документів про освіту студентам-випускникам 2022 року спеціальностей «Електроніка» та «Комп’ютерна інженерія».

Адміністрації коледжу, звичайно, хотілось більш урочисто вручити довгоочікувані дипломи випускникам, але, нажаль, війна внесла свої корективи.

Церемонію вручення відкрила в.о. директора коледжу Баршай Ольга Костянтинівна. Вона привітала студентів із закінченням навчання та початком дорослого життя, побажала бути сильними, впевненими та сміливо йти до своєї мети.

До заходу долучились: ректор Національного університету «Запорізька політехніка», професор Грешта Віктор Леонідович, Народний депутат України Штепа Сергій Сергійович та його помічник-консультант Вадим Кеда.

Ректор НУ «Запорізька політехніка» Грешта В.Л., привітавши студентів, наголосив на необхідності продовження навчання, актуальності спеціальностей та можливостях студентів продовжити навчання в університеті.

Народний депутат України Штепа С.С. звернувся до студентів з вітанням щодо закінчення навчання у коледжі та акцентував увагу на сьогоднішню запеклу боротьбу України за краще майбутнє та перспективи України, як кандидата в ЄС.

В.о. директора відзначила почесними грамотами студентів, які протягом навчання сумлінно і старанно виконували всі навчальні вимоги і досягли гарних результатів.

Захід завершили настановами та побажаннями нашим випускникам:

Шановні випускники, завжди пам’ятайте!

Не бійтеся починати щось нове. Ви ніколи не дізнаєтеся на що ви здатні, якщо не спробуєте!

Ви хоробріші ніж думаєте,

Сильніші ніж гадаєте,

Розумніші ніж вважаєте,

І вас люблять набагато більше, ніж вам здається!

Цінуйте життя, бережіть себе, ставтеся з розумінням і повагою до оточуючих  і будьте завжди щасливими!

Слава Україні!

Адміністрація коледжу