Цитата

«Знати» і «захищати» завжди йдуть поруч. Знати понад тисячолітню історію нашої державності й захищати, коли хтось каже, ніби України не існувало. Знати нашу географію – нашу прекрасну землю, наше чудове море – і захищати не просто територію, а неймовірні місця, у яких у різні часи творилася наша ідентичність. Знати нашу культуру, чути українське слово, бо в нашій культурі, у нашій літературі, у нашій поезії – відповідь (...). Відповідь – чому ми переможемо.

Зеленський В.О.

Студенти ЗКР ЗНТУ – учасники турніру WINDIGO ARENA DOTA 2 CUP

СТУДЕНТИ ЗКР ЗНТУ – УЧАСНИКИ ТУРНІРУ WINDIGO ARENA DOTA 2 CUP
Опубліковано: 08:59 17.12.2018

15 грудня  у місті Дніпро відбулися кіберспортивні  змагання WINDIGO ARENA DOTA 2 CUP, в яких взяла участь команда студентів ЗКР ЗНТУ «Light of War» у складі:

  1. Оленець Сергій (група КС-16-1)
  2. Дудка Олександр (група КС-16-1)
  3. Миронов Єгор (група КС-16-1)
  4. Куліков Михайло (група ПМ-17-1)
  5. Великодний Олександр (співробітник коледжу).

Всього у чемпіонаті зареєструвалися 38 команд. Змагання проходили  за системою single-elimination з форматом матчів  bo1.

Цього разу наша команда не перемогла, але хлопці отримали досвід та впевненість, що має позитивно вплинути на наступну гру.  Зі слів гравців: «Було неймовірно цікаво! Глядачам сподобалась наша гра. Зал підтримував нас оплесками».

Турнір проводився з метою залучення молоді до спільної взаємодії та об’єднання у спортивному русі, впровадження інноваційних підходів до розвитку кіберспорту.

Боровик Ю.А., класний керівник гр.КС-16-1