Цитата

Усім, що я знаю про викладання, я зобов'язаний поганим студентам.

Джон Холт

Студенти групи КС15-1 дізнавалися про стратегію розвитку

стратегія розвитку
Опубліковано: 10:28 06.11.2018

3 листопада 2018 рок студенти групи КС15-1 взяли участь у бізнес-семінарі в рамках національної програми «Країна успішного бізнесу» за підтримки Masterсard . Сучасні студенти досить амбітні щодо планів на майбутнє. Той, хто починає працювати, той вже на половині свого шляху до успіху. Коли ми нічого не робимо, то нічого і не виходить. Часто нас треба мотивувати, нагадати, що ми можемо більше і для цього такий  бізнес-семінар.

стратегія розвитку

Для молодих людей прозвучали поради про те, як досягати поставлених цілей. Не очікувати змін у майбутньому, а діяти вже сьогодні. З бізнес-тренером Бережною Світланою обговорили стратегії розвитку в середньому та малому бізнесі: чи потрібна стратегія?; що таке «стратегічні граблі» та як на них не наступити; ключові помилки під час розробки стратегії; що робити, щоб стратегія не залишилася тільки планом на папері?

стратегія розвитку

А керівник академії WebPromoExperts Антон Воронюк поділився з учасниками семінару як просувати бізнес в Інтернеті в 2018 році. Студенти брали жваву участь в обговорюванні. Кожен знайшов для себе щось корисне та дізнався, як це можна застосовувати в подальшому.

стратегія розвитку

Життєво важливою проблемою для будь-якого студента, а тим більше випускника, є пошук можливостей застосування власних знань і вмінь на практиці. Знайти роботу для людини, яка ще не має диплома або тільки-но закінчила коледж, навіть за умови престижності здобутої освіти інколи буває нелегко. Саме з метою надання допомоги студентам у плануванні їх професійної кар'єри запрошую їх брати участь в таких заходах.

Боровик Ю.А., викладач-методист