Цитата

Я ніколи не віддам життя за свої переконання, тому що я можу помилятися.

Бертран Рассел

Студенти групи КС14-1 взяли участь у Digital Marketing Meetup

Студенти групи КС14-1 взяли участь у Digital Marketing Meetup
Опубліковано: 17:48 09.11.2017

8 листопада 2017 року студенти групи КС14-1 Кубасов Андрій, Кіщак Олександр, Чернявський Ілля, Романько Денис, Довбиш Дмитро взяли участь у роботі meetup "Онлайн просування - це не тільки Facebook!" організований Brain Academy Zaporozhye.

Захід розраховано для новачків, які тільки починають або замислюються про просування свого бізнесу онлайн; для людей, які вже використовують Facebook або який-небудь інший канал трафіку і хочуть оптимізувати свої рекламні кампанії.

Спікер meetup Роман  Кордас у сфері digital-marketing більше двох років. За цей час придбав значний досвід в розробці стратегій просування різних продуктів і послуг, аналізі ринку і конкурентного середовища, а також аналізі та оптимізації каналів залучення цільової аудиторії.

Під час meetup:

  • говорили про просування в цілому, про те, як просувати товари і послуги онлайн;
  • розглянули живий приклад проведеної рекламної кампанії, оцінили її ефективність;
  • визначили показники ефективності рекламної кампанії, на які варто звертати увагу в першу чергу;
  • розібрали різні канали трафіку, а також проаналізували їх недоліки та переваги.

Метою проведеного заходу було допомогти студентам розібратися в структурі галузі, побачити застосовні до життя проекти, знайти партнерів або команду для створення ідей та бізнесу. Учасників чекали практичні кейси, успішні історії і невдачі, після яких мало хто залишився байдужим до цієї сфери. Та головне, на що спрямовували молодь, необхідність бути небайдужими до свого майбутнього, сучасними, освіченими, готовими до впровадження нових знань та ідей.

викладач-методист Боровик Ю.А.