Цитата

Є лише один спосіб зробити велику роботу – полюбити її

Стів Джобс

Зустріч з директором Освітнього Центру «Association»

Освітній Центр «Association»
Опубліковано: 16:57 27.02.2017

23 лютого 2017 року на запрошення Навчального центру Запорізької торгово-промислової палати «Академія» студенти коледжу зустрілися з директором Освітнього Центру «Association» Радимом Кноблохом з міста Прага, Чехія.

Радим - чех за національністю. Закінчив університет імені Яна Євангеліста Пуркине і має диплом магістра. До початку роботи в центрі викладав у гімназіях Чехії, Німеччини, США та Лівії.

Своїми враженнями від зустрічі поділилися студенти групи КС13-1 Хомутов Іван та Жинко Альона:

 

«Ми були ознайомлені з міжнародною освітньою програмою EUROSTUDENT та отримали відповіді на свої запитання: Як отримати вищу освіту в країнах Європи? Як обрати відповідну спеціальність та ВНЗ? Як підготуватися до вступу у державний ВНЗ Європи? Як отримати освіту англійською мовою?

Відповіддю на багато з цих та інших питань отримання якісної освіти може стати освіта у Чехії. Безкоштовна освіта в цій країні для українців є великим плюсом під час обирання європейської країни отримання освіти. Вища освіта в Чехії для іноземців дозволяє без будь-яких обмежень отримувати знання в  університетах та інститутах нарівні з місцевими мешканцями».

Освітній центр «Association» є філією державного Університету імені Яна Євангеліста Пуркине в Усті-над-Лабем і займається мовною підготовкою студентів до вступу в усі державні та приватні вузи Чехії. Зустріч була організована в рамках проекту «Європейська освіта для українців». 

викладач-методист Боровик Ю.А.