Цитата

Ніхто так не дивується роботі програми, як той хто її написав

На дні народження Edison Space coworking

На дні народження Edison Space coworking
Опубліковано: 16:29 14.11.2017

12 листопада 2017 року на запрошення  Edison Space coworking студенти нашого коледжу відвідали довгоочікувану вечірку з нагоди дня народження проекту. Свято відвідало понад 200 гостей – як уже усталених членів спільноти, так і тих, хто тільки думає про те, щоб приєднатися. На початку заходу засновники Edison  Space  Микита Щербина  і Юлія Шаповалова презентували  "Підсумки року".

edison_space

Далі ведучі заходу приваблювали гостей до участі в різних конкурсах і вікторинах з безліччю подарунків.

Під час вечірки кожен бажаючий мав можливість зробити світлину напам'ять у тематичній фотозоні. В кінці свята відвідувачів чекало смачне частування.

edison_space

Своїми враженнями поділився від заходу голова студентського самоврядування відділення Глущенко Віталій: «Я щиро співчуваю тим, кому сьогодні не вдалося потрапити на вечірку, адже святкування було дійсно неймовірним. Захоплені обличчя, сміх, активна участь у конкурсах, приємна музика, гарний настрій! Студенти залишилися у захваті від свята!».

Від себе хочу додати, що студентам необхідні такі коворкінги. Практика та спілкування з цікавими спікерами дадуть сильний поштовх їхньому професійному росту. Прагнення розвиватися та досягати більшого – цілком нормальні бажання кожної людини. Студентство часом нагадує таку собі концентровану субстанцію із творчих та по-хорошому амбітних людей. А Edison Space coworking  - це можливість частіше збиратися разом і об’єднуватися для гарних ініціатив замість того, щоб розходитися по домівках.

Викладач-методист Боровик Ю.А.