Цитата

Почніть робити те, що потрібно. Потім робіть те, що можливо. І ви раптом виявите, що робите неможливе.

Св.Франциск Асізський

Ліцензія Classtime для ВСП «ЗФККТ НУ «Запорізька політенхніка»

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 14:56 17.05.2022

Під час війни Черчіль принесли на розгляд бюджет країни. Погортавши документ, він запитав:

- А де ж витрати на культуру?

— То ж війна йде! Яка культура?

— Якщо немає культури, то навіщо ми тоді воюємо? - здивувався Черчілль.

З початку активного повномасштабного вторгнення рф в Україну 22 лютого 2022 року та героїчною й успішною відповіддю наших Воїнів увесь цивілізований Світ об’єднався навколо нашої країни задля нашої перемоги в цій війні. Це стосується усіх сфер нашого життя – військового, економічного, гуманітарного, цивільного, культурного та, зокрема, освітнього аспекту.

Безліч компаній та корпорацій солідаризувалися в наданні українцям легкого доступу до освітніх хмарних технологій та інструментів. Цією статтею ми розпочинаємо ознайомлення наших освітян із тими інструментами, які вже надані та впроваджені або впроваджуються в нашому коледжі. Одним із таких інструментів є освітня платформа Classtime.

Classtime – це рішення для навчальних закладів, яке доповнює навчання з негайним зворотним зв’язком про рівень розуміння студентів. З 16 травня 2022 року освітньою платформою Classtime було надано безкоштовне користування преміум функціями платформи для Відокремленого структурного підрозділу «Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ «Запорізька політехніка».

Так, викладачі можуть отримати:

  • безкоштовне користування преміум-функціями платформи Classtime;
  • безкоштовне навчання та матеріали на тему “Як використовувати цифрові інструменти на різних етапах навчального процесу”;
  • безкоштовний обмін знаннями та досвідом з колегами по Classtime (користувачі з 86 країн);
  • участь у всеукраїнському дослідженні з метою аналітики використання цифрових інструментів в навчальному процесі.

Якщо ви вже зареєстровані на платформі, протягом кількох годин у вас в профілі має з'явитися зелена помітка "Навчальні заклади & Організації".

Якщо ви ще не зареєстровані, створіть акаунт на платформі з тією поштою, яку надіслав коледж керівництву Classtime. Технічні питання уточнюйте в адміністратора.

Безкоштовна Ліцензія діятиме до кінця воєнного стану + 1 місяць після нього.

Також запрошуємо слідкувати за вебінарами у Спільноті Classtime в Україні, де досвідчені колеги та члени команди Classtime розказують та показують на прикладах ідеї для продовження навчання українських дітей з будь-якої точки світу.

Нижче вказане покликання на навчальні матеріали, які розкажуть більше про можливості Ліцензії. Зверніть особливу увагу на відео про роботу з Класами та Спільне вчителювання, проте всі інші відео також можуть відкрити вам дещо нове про роботу з Classtime.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLiV2fvk3BKHVOvJrRtptlHXQiBNAP1ezL

 

Віримо в ЗСУ! Все буде Україна!

Запісочний А.М., завідувач навчальної лабораторії «Кластер моделювання 3D Science»