Цитата

Мене два рази питали [члени Парламенту]: «Скажіть на милість, містер Беббідж, що трапиться, якщо ви введете в машину невірні цифри? Чи зможемо ми отримати правильну відповідь?» Я не можу собі навіть уявити, яка плутанина в голові може привести до подібного питання?

Harles Babbage

Гостьова лекція від розробника компанії Redwerk

RedWerk у ЗКР
Опубліковано: 19:43 28.02.2017

23 лютого 2017 року у групі ПМ-14-1 з метою мотивації до навчання та вдосконалення знань з проектування баз даних пройшла гостьова лекція від розробника компанії Redwerk Шевченко Євгена.

Redwerk у ЗКР

Лекція проводилася в рамках вивчення дисципліни «Бази даних та інформаційні системи» за темою «Нормалізація баз даних». В ході лекції студенти мали змогу ознайомилися з основними вимогами та підходами до нормалізації баз даних, ознайомилися з кількома прикладами невірно спроектованих баз даних та дізналися, як уникнути подібних проблем.

Сучасна освіта вимагає різноманітних підходів до навчання. Такий вид заняття як лекція сприймається, як щось нудне та нецікаве, але жоден освітній процес не обійдеться без даного виду занять, питання тільки в тому, який саме тип лекції вибере навчальний заклад з багатьох різновидів. Вивчення дисципліни «Бази даних та інформаційні системи» щорічно  супроводжуються гостьовими лекціями від спеціалістів. Гостьова лекція – це завжди новий досвід, зустріч з практикуючими спеціалістами. Саме такі лекції дають змогу розвинути в студентів любов до своєї майбутньої професії.

Лектор Шевченко Євген працює веб-розробником два з половиною роки та завжди з зацікавленістю та готовністю приймає запрошення до нашого коледжу. За словами Євгена:

«Викладачі «закладають фундамент» - базові знання, а зустрічі з практиками дають змогу зрозуміти як саме використовувати ці знання в професійному житті. Що дає змогу отримати чудові результати у вигляді студентів зацікавлених до навчання та дисциплін, що вивчаються».

Дякуємо Євгену за інформативну та пізнавальну лекцію, адже саме зацікавлений та вмотивований студент і є метою кожного викладача.

Викладач Шевченко О.П.