Цитата

Не хвилюйтеся, якщо щось не працює. Якби все працювало, вас би звільнили.

Mosher’s Law of Software Engineering

День студента 2017

День студента 2017
Опубліковано: 07:28 22.11.2017

Група ПМ 14-1 визначила, що в цьому році вони хочуть відсвяткувати День студента незвичайно, щоб було що згадати. А якісний відпочинок ніколи не обходиться без активних розваг.

День студента 2017

Тому, 17 листопада 2017 року студенти на чолі з класним керівником Слободяник О.О., директором ЗКР ЗНТУ Баршай О.К. та викладачем Федоровою О.В. святкували Міжнародний день студента у пейнтбольному клубі «Граніт». Це розвага для тих, хто прагне вражень і гострих відчуттів. Адже гра у пейнтбол - дійсно активний рухливий відпочинок, який переносить в іншу реальність – світ боротьби та азарту. 

День студента 2017

Пейнтбол – це командна гра з застосуванням ручної пневматичної зброї, яка стріляє капсулами з фарбою. Гра імітує швидкоплинні вогневі контакти на обмеженому просторі. Обов’язковим є екіпіровка гравця і зброя. Група ПМ-14-1 розділилась на дві команди, отримали від тренера одежу, маску та зброю. Після повного інструктажу з техніки безпеки, тренер видав кульки з фарбою для стрільби та команди розпочали гру.

День студента 2017День студента 2017День студента 2017День студента 2017

Було дуже круто, враховуючи, що багато студентів грали вперше. Ця гра дає змогу весело провести час всім колективом. Дві години гри пройшли як одна хвилина. Ніхто навіть не чекав такого драйву та адреналіну після гри. Також дуже порадувала організація гри, нас приємно зустріли, допомогли у всьому розібратися та провести гру на високому рівні. Завжди в таких заходах колектив стає більш дружнім та згуртованим. Кожна з команд розробляла свої стратегії для одержання перемоги над суперником, але як завжди перемогла «Дружба». Всі залишились з гарними емоціями та враженнями після такого святкування Дня студента.

День студента 2017

ВЦК "КС,ПМ,КСМ"