Цитата

Багато з вас знайомі з перевагами програміста. Їх всього три, і зрозуміло це: лінь, нетерплячість і гординя.

Larry Wall

«College Day»

«College Day»
Опубліковано: 11:09 02.11.2018

30 жовтня у Запорізькому обласному центрі молоді відбувся захід «College Day», перший такого роду захід для студентів коледжів м. Запоріжжя та області. Студенти групи ОТ/ТК-18-1  разом з викладачами Ребровою О.В. та Алєксєєнко В.Б. були запрошені на цю дуже цікаву подію. Команди з різних коледжей міста змагались за першість у самопрезентації, інтелектуальних та спортивних змаганнях, гумористичній імпровізації і конкурсі капітанів. А також, «College Day» став ідеальною платформою для взаємодії між студентством, налагодженню співпраці задля спільної організації майбутніх подій.

«College Day»

Почесними гостями і суддями на заході були Наталія Власова, голова Управління молоді, фізичної культури та спорту ЗОДА, Володимир Подорожко, керуючий справами виконавчого апарату ЗОР, Інна Скороходова, директорка КУ «ЗОЦМ» ЗОР, а також Тетяна Баранова, голова Запорізької обласної студентської ради. Ведучими битви стали коміки Zainka Event Team Антон Петков, Віталій Гончаренко та Віктор Іваницький.

«College Day»

«College Day»

«College Day»

«College Day» був організований і проведений Запорізькою обласною студентською радою спільно із Центром молоді, за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту ЗОДА та Запорізького обласного центру фізичного здоров’я «Спорт для всіх».

Алєксєєнко В.Б, викладач-методист