Цитата

«Знати» і «захищати» завжди йдуть поруч. Знати понад тисячолітню історію нашої державності й захищати, коли хтось каже, ніби України не існувало. Знати нашу географію – нашу прекрасну землю, наше чудове море – і захищати не просто територію, а неймовірні місця, у яких у різні часи творилася наша ідентичність. Знати нашу культуру, чути українське слово, бо в нашій культурі, у нашій літературі, у нашій поезії – відповідь (...). Відповідь – чому ми переможемо.

Зеленський В.О.

Обласний конкурс «Моя новорічна мрія»

Запорізький коледж радіоелектроніки ЗНТУ
Опубліковано: 11:40 01.12.2016

Від Запорізького коледжу радіоелектроніки ЗНТУ на конкурс вирушив Новорічний сніговик, виготовлений студентом першого курсу групи КС16-1 Калашником Олексієм. 

Обласний конкурс «Моя новорічна мрія»

Звернули увагу на посмішку сніговика? Сама  доброта. Такий в житті й  Олексій – добра, відкрита та  шаноблива людина, яка притягує та привертає до себе. А ще він й талановитий  студент,  який створює вироби своїми руками з різних природних і штучних матеріалів. З його слів, це є вельми цікавим і захоплюючим заняттям, від якого відпочиваєш і отримуєш неймовірне задоволення. 

Обласний конкурс «Моя новорічна мрія»

Кожна людина повинна прагнути розкритися і реалізувати себе в цьому житті. Тільки саморозкриття і самореалізація здатні відкрити сенс життя і подарувати щастя. І неважливо, коли людина розкриється як творча особистість, адже це може відбутися як у дитинстві, так і в похилому віці. Найголовніше, щоб розкриття таланту все-таки відбулося.

Обласний конкурс «Моя новорічна мрія»

БАЖАЄМО В НОВОМУ РОЦІ  

ВСІМ НАТХНЕННЯ ТА ТВОРЧИХ ДОСЯГНЕНЬ!

 

Класний керівник групи КС16-1 Боровик Ю.А.