Цитата

Я ніколи не віддам життя за свої переконання, тому що я можу помилятися.

Бертран Рассел

Урок мужності «Ми пам'ятаємо героїв Крут»

УРОК МУЖНОСТІ
Опубліковано: 17:01 01.02.2017

Студенти нашого коледжу залюбки приймають участь у заходах, які направлені на патріотичне виховання молоді і з радістю відівідують заходи присвячені памяті нашої української історії. Вони приймають участь як слухачами, гостями так і активними учасниками, беручи участь у виступах.

В рамках співпраці з Обласним центром патріотичного виховання молоді цього разу нашим студентам випала поважна честь бути ведучими.

І так 27 січня 2017 року, у п’ятницю, у Запорізькому обласному краєзнавчому музеї відбувся урок мужності з нагоди 99-ї річниці битви під Крутами – однієї із визначних подій у відродженні українського державотворення і трагічного наслідку української національно-визвольної революції.

Честь вести захід випала найактивнішим студентам нашого коледжу, справжнім патріотам, студентам ІІІ курсу Ірині Хорольській та Боговину Арсенію.

Метою заходу, як завжди, було вшанування героїв, що стали на захист України під селищем Крути та захисників сьогоднішньої України, які достойно відстоюють її інтереси в зоні проведення АТО.

На уроці мужності гостям продемонстрували документальні кадри про події 1917-1921 років на території України та про сучасні події на Сході України.

Зубченко О.С., начальник управління з питань внутрішньої політики та зав’язків з громадськістю ЗОДА, відзначив значну роботу ветеранів АТО у національно-патріотичному вихованні молоді та нагородив волонтерів за сприяння у зміцненні обороноздатності української армії.

Захід супроводжували: виступи вихованців вокальної студії «Юність», БК «Орбіта», поетеса та громадський діяч Ірина Ярко.

Такі заходи сприяють підвищенню знань з історії нашої держави, зміцненню патріотичного духу та застравляє нас замислитися над тими подіями, які передували сьогоденню.

До зустрічі в наступному році на Уроці мужності пресвяченому 100- річчу битви під Крутами!

викладач Клименко Г.В.