Цитата

Не потрібно сильно побоюватися смерті. Потрібно боятися марного життя.

Б. Брехт

Професори НУ «Запорізька політехніка» розповіли студентам-випусникам про варіанти вступу до університету

Опубліковано: 09:02 07.04.2023

Цього тижня у коледжі відбувся ряд профорієнтаційних заходів. Зокрема, наші студенти випускового курсу дізналися більше про освітні програми НУ «Запорізька політехніка» на Електротехнічному факультеті та Факультеті економіки та управління.

Завідувач кафедри «Електричні та електронні апарати», доктор технічних наук, професор Андрієнко Петро Дмитрович відвідав коледж, щоб розказати студентам про спеціальність 141 – «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», та освітні програми: «Електричні та електронні апарати», «Електромеханічне обладнання енергоємних виробництв». Особливу увагу було акцентовано на нову освітню програму спеціальності 171 "Електроніка". Наших випускників відповідного напрямку запросили вступати на нову спеціальність кафедри.

Також коледж відвідала завідувачка кафедри «Маркетинг та логістика», доктор економічних наук, професор Лифар Владислава Віталіївна. Вона підготувала для наших студентів відео презентацію своєї кафедри та інформаційні матеріали, які детально пояснюють що вивчають на спеціальностях 075 – «Маркетинг» (освітня програма «Маркетинг») та 076 – «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (освітня програма «Організація торгівлі та комерційна логістика»).

Відтак, студенти випускового курсу нашого коледжу мали змогу дізнатися більше про різні спеціальності НУ «Запорізька політехніка».

Висловлюємо вдячність завідувачу кафедри «Електричні та електронні апарати», доктору технічних наук, професору Андрієнко Петру Дмитровичу та завідувачу кафедри «Маркетинг та логістика», доктору економічних наук, професору Лифар Владиславі Віталіївні за небайдужість до питань профорієнтації студентів коледжу.

Кеда В.С., завідувач відділення