Цитата

Все що нас не вбиває, робить нас сильнішими.

Ф. Ніцше

Майстер-клас  «Цікава нумерологія»

Теги: КС, АКІТ
Опубліковано: 20:45 07.02.2017

Немає кращого способу розширити свій кругозір, ніж набувати «незаплановані» знання. А широкий погляд на світ, як і широта поглядів в цілому, характеризує людину мислячу та  інтелектуально розвинену. Кожному, хто хоче давати мозку регулярну зарядку, не залишається нічого іншого, як розширювати свій кругозір. І це одне з найбільш захоплюючих занять у світі!

Так 3 лютого 2017 року студенти коледжу були запрошені КУ «Запорізький обласний центр молоді» ЗОР на майстер-клас Кушнір Світлани «Цікава нумерологія».

numerology

З числами ми стикаємося на кожному кроці, вони супроводжують нас від народження і до останніх днів. Але не кожен замислюється про те, що числа можуть мати не просто кількісне значення, а нести в собі щось більше і важливіше. Цим особливим значенням займається нумерологія, яка почала своє існування ще в Давньому Єгипті.  До сих пір вона залишається серйозним інструментом пізнання того, хто ми є, куди йдемо, ким можемо стати і якими є наші можливості.

За допомогою нумеролога Кушнір Світлани  учасники майстер-класу  вчились розшифровувати енергії в імені і дні народжені; дізнались про дев’ять  типів особистості та як гармонізувати свої слабкі сторони.

Студент групи КС16-1 Шкребтан Владислав поділився своїми враженнями: «Звичайно, багато хто вважає це маячнею. І я то так думав. Але ось чим ближче знайомишся з нумерологією і чим більше дізнаєшся її закони, тим більше розумієш, що все це є. І не важливо чи вірите ви в це чи ні - в житті діяли і будуть діяти певні цикли. Але нумерологія така наука, яка вимагає посидючості і терпіння. Для мене півтори години розрахунків чисел дались дуже важко! Але це було цікаво!»

Студентські роки – це унікальна можливість відвідати різні тренінги та майстер -класи. Не гайте дорогоцінного часу – розширюйте свій кругозір, піклуйтеся про власне духовне і культурне зростання. Спробуйте себе в чомусь новому та  отримуйте нові знання!

Класний керівник групи КС16-1 Боровик Ю.А.