Цитата

Вже опів на шосту ранку. Ти знаєш, де зараз твій покажчик стека?

Інноваційна програма для молоді UPSHIFT

Опубліковано: 07:55 24.10.2023

UPSHIFT  - це глобальна програма, що реалізується у понад 40 країнах світу. Вона надає молоді й підліткам навички 21 століття та ресурси, щоб визначити проблеми своїх громад та запропонувати інноваційні рішення цих проблем.

З 19 по 22 жовтня 2023 року в місті Дніпро проходило навчання менторів програми UPSHIFT у Запорізькій області. Програма UPSHIFT Україна у Запорізькій області реалізується ГС "Культурна Ліга Сходу" за підтримки Дитячого фонду ООН (UNICEF Ukraine) та Уряду Японії. В якому взяла участь практичний психолог коледжу Ганна Клименко.

Відтепер 24 сертифікованих ментори готові надихати, підтримувати, допомагати запорізьким молодим командам пройти шлях від проблеми до ідеї, від концепції до проєктної заявки, від мрії до дії. Через страхи та невпевненість, через натхнення і драйв, через особистий розвиток і прокачку навиків роботи в команді, через неймовірну купу перешкод не тільки на шляху реалізації проєкту, а і розуміння власних сильних сторін, набуття досвіду в комунікації, організації та реалізації проєктів.

Маю надію, що досвід і можливість, яку надає UPSHIFT дасть запорізькій молоді розуміння як саме можна змінити наше місто на краще! Для молоді це унікальний шанс створення нової України без політичного сміття і корупції, без скандальних депутатів і патріотизму для галочки, це можливість бути на початку зародження бутону квітучої української нації!

На сайті програми UPSHIFT можна переглянути умови участі та проєкти, які були реалізовані молоддю України.

Фейсбук upshift

Інстаграм upshift

Практичний психолог Ганна Клименко