Цитата

Той, хто по-справжньому любить свою Батьківщину, з усякого погляду справжня людина.

В. Сухомлинський

Форум-театр коледжу в якості тренерів соціального театру

Форум-театр коледжу в якості тренерів соціального театру
Опубліковано: 11:33 05.10.2017

28 вересня 2017 року на запрошення Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Театр-форум коледжу взяв участь в Міжрегіональному науково-методичному семінарі «Формування громадянської компетентності учнівської молоді у полікультурному середовищі», який проходив на базі Запорізького обласного центру молоді.

Крім того, в семінарі взяли участь:

  • представники органів управління освітою та об’єднаних територіальних громад;
  • працівники районних (міських) методичних кабінетів;
  • науково-педагогічні та педагогічні працівники загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних навчальних закладів, шкіл-інтернатів; вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації;
  • представники учнівського та студентського самоврядування, представники дитячих та молодіжних громадських організацій

а також студенти групи КС 16-1, КСМ 17-1, ПМ 17-1 ЗКР ЗНТУ.

Цього разу Театр-форум нашого коледжу представляли студенти:

  • Ніколь Рісто (КСМ 16-1); 
  • Матвієнко Наташа (ПМ 14-1);
  • Припутнєв Міша (КС 16-1),
  • Юдін Даніл (ОТ 16-1) та Великодний Олександр під керівництвом методиста Клименко Г.В.

Як завжди, неперевершеним джокером форум-театру була співробітник Запорізької обласної бібіліотеки для юнацтва Головко Лариса Григорівна, яка вправно керувала тренінгом, приймаючи до у ваги всі пропозиції учасників.

Цей захід був проведений на виконання Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки; заходів щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді, пріоритетних заходів щодо сприяння зміцненню національної єдності та консолідації українського суспільства; підтримки ініціатив громадськості у цій сфері, з метою сприяння розвитку та консолідації громадянського суспільства.

Але основною метою роботи нашого театр-форуму було звернути увагу учасників на такі буденні, звичні для нас всіх проблеми сімейних відносин і негараздів. Адже з таким швидким темпом життя, ми забуваємо про те, що головне, щоб всі ми були щасливі…

 

викладач Г.В. Клименко