Цитата

Не жди ніколи слушної пори – твоя мовчанка може стать ганьбою!

Д. Павличко

Знайомство з заводом «ІНТЕРПАЙП СТАЛЬ»

«ІНТЕРПАЙП СТАЛЬ»
Опубліковано: 10:12 27.03.2019

У березні 13.03.2018 студенти групи ОТ 16-1 з викладачами Давидовою Г.Ю. та Ярковою О.А. відвідали завод «ІНТЕРПАЙП СТАЛЬ» у місті Дніпрі. Де ознайомилися з найсучаснішими новітніми технологіями, та роботизацією виробництва. Тут гармонійно поєдналися інноваційні технології, нова культура виробництва і сучасне мистецтво.

Interpipe Інтерпайп сталь

Завод Інтерпайп Сталь - є унікальним об'єктом не тільки в масштабах Дніпропетровська, а й всієї України. Це сучасне обладнання, "зелені" технології (що дозволяє значно скоротити енерговитрати), та цікаві арт-об'єкти. Завод Інтерпайп у Дніпропетровську, побудований з "нуля" є найбільшою приватною інвестицією за всю історію незалежної України, в нього було вкладення 700 млн.доларів.

Відкритий у 2012 році завод славиться своїми інноваційними технологіями у створенні безшовних труб для видобутку і транспортування продуктів в нафтогазовидобувній галузі. Виробництво сталі повністю механізоване та не шкодить екології.

Завод відкритий для відвідування. Під час регулярних екскурсій гості можуть познайомитися з інноваційними сталеплавильними технологіями, а також долучитися до кращих світових зразків сучасного мистецтва.

Interpipe Інтерпайп сталь

Interpipe Інтерпайп сталь

Територію заводу прикрасили інсталяції та малюнки відомого дансько-ісландського художника Олафура Еліассона. Тунель часу при в'їзді на завод, різнобарвна піктограма, дзеркальний коридор - всі ці роботи художника може побачити кожен, адже підприємство практикує виробничий, або промисловий туризм.

Interpipe Інтерпайп сталь

Interpipe Інтерпайп сталь

Interpipe Інтерпайп сталь

Під час екскурсії студенти розглянули можливість автоматизації та роботизації виробництва, новітні технології в сфері керування. Ознайомилися з етапами виготовлення металу та почерпнули нові знання у цій галузі.

Такі екскурсії мотивують молодь до навчання та розширюють уявлення про сучасні технології.

Студенти групи ОТ 16-1 отримали незабутні враження від подорожі.

Interpipe Інтерпайп сталь

Interpipe Інтерпайп сталь

Interpipe Інтерпайп сталь

Яркова О.А., Давидова Г.Ю.