Цитата

Вже опів на шосту ранку. Ти знаєш, де зараз твій покажчик стека?

Викладачі ЗКР ЗНТУ на Міжнародному ІТ-форумі Bit-2019

Викладачі ЗКР ЗНТУ на Міжнародному  ІТ-форумі  Bit-2019
Опубліковано: 08:29 14.02.2019

Сучасний викладач – це особистість, що відповідає викликам часу. Світ прискорюється, і навіть поняття "сучасні технології" змінюється з кожним днем. Тому закономірно, що педагог мусить постійно розвиватися і вдосконалюватися, тобто йти в ногу з часом.

13 лютого у Запоріжжі відбувся Міжнародний ІТ- Форум «Бізнес та ІТ. Навколо ЦОД. Навколо Хмари. Навколо IoT. Навколо IP» (або BIT-2019), в якому взяли участь й викладачі спеціальних дисциплін коледжу Шевченко О.С., Слободяник О.О., Боровик Ю.А., Федорова О.В.

Bit-2019

Програма BIT-2019 виявилася надзвичайно насиченою та цікавою. В рамках заходу була можливість  дізнатися і обговорити з колегами та представниками таких провідних компаній, як ESET, UCLOUD, ROMSAT, TopTechnology, GigaCloud, актуальні питання і тенденції, що пов’язані з кібербезпекою, використанням хмарних та IP-технологій, інфраструктурою та використанням даних.

Bit-2019

Протягом всього часу проведення Форуму діяла виставка, де викладачі змогли ознайомитися з новітніми розробками, побачити їх втілення в реальних продуктах, живі демонстрації та інсталяції.

Bit-2019

Bit-2019

Bit-2019

Враження від форуму залишилися тільки приємні. Змістовні та корисні виступи, професійні співрозмовники, комфортний настрій та професійна організація сприяли плідній роботі та спілкуванню. Ми отримали для себе нові рішення наших задач та нових партнерів.

Bit-2019

 

Боровик Ю.А., викладач-методист