Цитата

Почніть робити те, що потрібно. Потім робіть те, що можливо. І ви раптом виявите, що робите неможливе.

Св.Франциск Асізський

Великдень 2021

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 13:50 29.04.2021

Цього року Великдень у православних християн припадає на неділю 2 травня. Згідно із традицією, Пасха або Великдень - завжди сьома неділя Великого посту, який триває 48 днів. Цього року Великий піст закінчується вночі 1 травня, а 2 травня відзначається світле свято Воскресіння Христового.

Пасха, або Великдень, або Воскресіння Христове - дуже важливе свято для кожного християнина, “торжество із торжеств”. Воно символізує спасіння людського роду і можливість кожного, хто вірує в Ісуса Христа, потрапити у Царство Боже.

Великдень – це свято Життя, тому що Господь повернув людям вічне життя.

Великдень – це свято Світла, тому що Христос блиском Свого сяйва таки зруйнував холодний морок смерті.

Великдень – це свято Радості, тому що через Своє Воскресіння Господь звільнив усіх від пекла, у яке після гріхопадіння Адама та Єви було приречене потрапляти все людство.

Найщиріші вітання усім з нагоди найбільшого християнського свята Великодня! Нехай Ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, чисті як Великодній рушник і веселі, як українські писанки. Хай малинові дзвони Великодня принесуть у Вашу оселю міцне здоров’я, радість, віру, надію та любов. Христос Воскрес!

Юматова С. І., завідувач бібліотеки