Цитата

Без будь-кого з нас Батьківщина може обійтися, але будь-хто з нас без Батьківщини – ніщо.

Василь Сухомлинський

Студенти коледжу дізналися, що в ІТ відбувається зараз

Опубліковано: 15:24 22.11.2023

За сприяння доцента кафедри Комп’ютерні системи і мережі Національного університету «Запорізька політехніка» Степана Скрупського відбулася онлайн-зустріч з ІТ-компанією Freshcode. 

22 листопада студенти коледжу мали унікальну можливість дізнатися більше про стан ринку, перспективи та можливості розвитку ІТ індустрії. Спікер розказав про те, які напрями в ІТ найбільш затребувані, які технології зараз актуальні, на які зарплати можна розраховувати, як ефективно навчатися, щоб стати айтівцем. 

У ході зустрічі студенти у ході дискусії отримали від представника ІТ-компанії Freshcode відповіді на всі питання, що їх зацікавили. З дозволу організаторів, публікуємо презентацію, яка була продемонстрована під час онлайн-зустрічі.

Висловлюємо щиру вдячність доценту кафедри Комп’ютерні системи і мережі Національного університету «Запорізька політехніка» Степану Скрупському за професійну дискусію з нашими студентами про ІТ сферу. Запрошуємо студентів відвідати сайт ІТ компанії Freshcode https://www.freshcode.training/