Цитата

Мандрівка довжиною в тисячі кілометрів починається з одного кроку.

Лао Цзи

Студенти групи КС15-1на івенті від openGeeksLab

openGeeksLab
Опубліковано: 06:29 01.10.2018

В рамках проекту «Mechatronic Guys» 26 вересня 2018 року студенти групи КС15-1 Лістратенко Денис, Педай Роман, Моісеєв Володимир, Калабухов Петро на запрошення Edison Space coworking взяли активну участь в івенті «Insider. Креативь, маркетингуй!»  

Організатори: Be Profi та ІТ-компанія openGeeksLab. Спікери: Зайцева Анастасія (head of marketing) та Мазуркевич Євген (chief operating officer).

openGeeksLab

Лекція в новому форматі дала можливість студентам побачити взаємодію між відділами та керівництвом IT-компанії. Кожен учасник івента зміг побувати всередині щоденних робочих процесів IT-компанії і разом зі спікерами пройти всі етапи розв’язання задач.

openGeeksLab

Своїми враженнями поділився студент групи КС15-1 Лістратенко Денис: «Ми  дізналися від експертів, як правильно шукати дизайнерів для свого проекту. На думку спікерів, саме тоді, коли досягнеться взаєморозуміння між замовником та дизайнером, проект буде активним та захоплюючим. Спікери довели до аудиторії основні фактори і складові, які стають запорукою ефективності проекту. Також поділилися досвідом, як не варто працювати із творчими людьми, щоб уникнути найвідоміших помилок співпраці із ними».

openGeeksLab

Щиро дякуємо openGeeksLab за надані студентам унікальні можливості фахового розвитку та професійного зростання серед професіоналів галузі, можливість переймати безцінний практичний досвід у провідних фахівців з маркетингу, реклами, зв’язків з громадськістю.

Боровик Ю.А., викладач-методист