Цитата

А ви думали, що Україна так просто. Україна — це супер. Україна — це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни.

Ліна Костенко

Студенти групи КС 17-1 на Промисловому форумі 2020

Студенти групи КС 17-1 на Промисловому форумі 2020
Опубліковано: 18:00 11.09.2020

Роботодавець сьогодні зацікавлений у налагодженні контакту зі студентами, потенційними кандидатами на вакантні посади, які у майбутньому можуть стати рушійною силою та джерелом інновацій у бізнесі.

Запорізький Промисловий Форум 2020 – один із наймасштабніших в Україні виставкових форумів промисловців – став для студентів групи КС17-1 осередком спілкування з потенційними роботодавцями. 

За ініціативою викладача спеціальних дисциплін Боровик Ю.А. 8 вересня  2020 року   студенти четвертого курсу відвідали виставку, де презентували понад 100 українських і закордонних виробників.

Приємно, що студенти проявили інтерес до запорізьких  промислових компаній за профілем своєї спеціальності. В їх числі – «ТРІАДА ЛТД КО» – інжинірингова компанія, що спеціалізується на роботизації зварювальних процесів, адитивних технологіях, «Електротехмаш» – реалізує інжинірингові проєкти при створенні або модернізації виробничих ліній, «Оптіма-Комплекс» –  проектування, монтаж, технічне обслуговування систем безпеки,

«Завод «Перетворювач» – розробник перетворювальної техніки, «ЗППР «Спецавтоматика» – послуги протипожежного призначення,  «Будкомплект» – впроваджує системи промислової автоматизації, «DELIVERY» – надає транспортні та логістичні послуги, «Зелена система» – комплексні інженерні рішення з використанням енергозберігаючих технологій.

Молодь була вражена обладнанням українського та закордонного виробництва, яке було представлено в Запоріжжі: Indemak Ltd – індукційні печі, Priminer Group – обробні центри, «Спектро» – провідний у світі виробник спектрометрів, «Араміс» – один із найбільших виробників лазерних верстатів у Східній Європі «Елватех» – лідер на ринку аналітичного обладнання, «Еталон-Прилад» – провідне підприємство, що спеціалізується на засобах вимірювальної техніки, «Машінтех» – металообробне обладнання та багато інших.

Звернули свою увагу також й на наукові розробки для бізнесу. Зокрема, НУ «Запорізька політехніка» презентував адитивні технології, розробки у сфері телекомунікації, Фізико-технологічний інститут металів та сплавів НАН України – обладнання для обробки металевих матеріалів, виробів машинобудівного та оборонного комплексу і ливарних виробів. Лабораторія композиційних матеріалів Дніпровського державного технічного університету – науково-дослідні розробки у галузі полімерних композиційних матеріалів.

Ми впевнено рухаємось до своєї мети – обрати роботу своєї мрії!

Боровик Ю.А., викладач-методист