Цитата

Якщо ви знаєте життя, дайте мені свою адресу.

Ж. Ренар

Студенти групи КС-17-1 на кафедрі ІТЕЗ НУ «Запорізька політехніка»

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 14:30 08.10.2020

1 жовтня за ініціативою завідувача кафедри інформаційних технологій електронних засобів НУ «Запорізька політехніка» Шило Г.М., старшого викладача Шевченко О.С. та викладача Запорізького фахового коледжу комп’ютерних  технологій Боровик Ю.А. студенти четвертого курсу КС-17-1 відвідали кафедру ІТЕЗ.

Мета заходу: залучити студентів до виконання спільних R&D-проектів на базі університету.

Студенти коледжу ознайомилися з навчальними лабораторіями 3D-моделювання та комп’ютерних технологій проектування кафедри ІТЕЗ, а також із технікою та обладнанням, що є на кафедрі.

Проекти, які презентували -  віртуальна зварювальна робототехнічна система, 3D-принтери, синхронний виступ квадракоптерів, роботів  OttoDIY,  вразили і здивували  студентів своїм творчим підходом. 

Цей візит  також дав змогу майбутнім абітурієнтам побачити життя кафедри та Університету зсередини і ближче познайомитися з можливостями щодо їхнього подальшого навчання.

Шило Галина акцентувала увагу на прогресивності та сучасності методів викладання на кафедрі, наявному обладнанні й на якості тих знань, які отримують студенти кафедри, а також додала кілька слів про перспективи працевлаштування після закінчення навчання та можливості професійного росту, які чекають на студентів.

Висловлюємо свою щиру вдячність й надію, що це лише ус­пішний початок нашої співпраці, і в майбутньому Ви ще не раз допоможете нам у справі підготовки кваліфікованих кадрів.

Боровик Ю.А., викладач-методист