Цитата

Я ніколи не віддам життя за свої переконання, тому що я можу помилятися.

Бертран Рассел

На виставці «Світ роботів і трансформерів»

На виставці «Світ роботів і трансформерів»
Опубліковано: 08:40 13.02.2018

На завершальному етапі вивчення дисципліни «Технічні засоби робототехнічних систем» 12 лютого студенти групи КС14-1 відвідали дивовижну виставку «Світ роботів і трансформерів», яка проходила в ДК ЗАлК.

Виставка роботів

Над представленими композиціями працювали запоріжці Дмитро Міцик і Сергій Єременко. Двоє майстрів за три роки створили п'ятнадцять  експонатів з металу. Зараз працюють над новими машинами. Згодом планують відкрити музей робототехніки й провести битву між роботами-гігантами.

Виставка роботів

Студенти мали можливість поринути в парк Юрського періоду з динозаврами, побачити трансформери «Оптімус Прайм», «Бамблбі», миникон «Вілі» і десептикон «Скорпонок», мультяшні роботи «Валлі» і «Єва», протипіхотний шагохід «AT-PT» і всім відомий «R2-D2» з Всесвіту «Зоряних воєн», а також легендарний термінатор з кулеметом «M-134 Minigun».

Виставка роботів

Виставка роботів

Студенти з інтересом «зависали» поряд з роботами і уважно розглядали найдрібніші деталі.

Виставка роботів

Виставка роботів

При спілкуванні зі студентами Сергій Єременко відзначив, що серед представлених робіт є як статичні, так і рухомі моделі, наприклад, вантажівка «Peterbilt 379», який трансформується в «Оптімус Прайм».

Виставка роботів

Група КС14-1 не залишилась байдужою до порушеної теми та отримала позитивні емоції від ознайомлення з представленими експонатами.

Виставка роботів

Викладач-методист Боровик Ю.А.