Цитата

Почніть робити те, що потрібно. Потім робіть те, що можливо. І ви раптом виявите, що робите неможливе.

Св.Франциск Асізський

На концерті авторської та класичної музики

Концерт авторської та класичної музики
Опубліковано: 09:37 12.02.2018

Для того щоб добитися успіху в галузі IT, мало опанувати лише технічні аспекти професії (hard skills) – потрібно ще декілька обов'язкових навичок (soft skills). До переліку soft skills, тобто тих професійних якостей, без яких утриматися на плаву новітніх технологій буде важко, відноситься володіння англійською мовою. Що може бути для студента ефективнішим методом вивчення іноземної мови, ніж спілкування з людьми, які досконало володіють  цією мовою.

Концерт класичної та авторської музики

7 лютого на запрошення центра "Window on America – Zaporizhzhia» студенти групи КС14-1разом зі своїми друзями відвідали Piano Concert.

Концерт класичної та авторської музики Концерт класичної та авторської музики

У виконанні американського волонтера Майлза Теннера Рекса прозвучали як класичні твори, так і його авторські композиції. Майлз виконав шість власних композицій під назвою: Fragile Dreams, Sade’s Song, Darkening Skies, Adrenaline, The Voyage та His Comfort.

concert concert

Це був не просто концерт, а щира відкрита розмова зі слухачами. 

Концерт класичної та авторської музики Концерт класичної та авторської музики Концерт класичної та авторської музики

Виявилося, що студенти раді подібним ініціативам, настільки цікаво проходять зустрічі в «Window on America». Присутні у залі отримали неабияке задоволення від виступу Майлза. Своєю майстерністю і віртуозною грою на фортепіано він вразив не тільки постійних учасників англійського Розмовного клубу, а й тих, хто зовсім не знає іноземної мови і прийшли просто на концерт симфонічної музики. 

concert concert

 

Викладач-методист Боровик Ю.А.