Цитата

«Знати» і «захищати» завжди йдуть поруч. Знати понад тисячолітню історію нашої державності й захищати, коли хтось каже, ніби України не існувало. Знати нашу географію – нашу прекрасну землю, наше чудове море – і захищати не просто територію, а неймовірні місця, у яких у різні часи творилася наша ідентичність. Знати нашу культуру, чути українське слово, бо в нашій культурі, у нашій літературі, у нашій поезії – відповідь (...). Відповідь – чому ми переможемо.

Зеленський В.О.

Можливості для студентів ВСП "ЗФККТ НУ "Запорізька політехніка"

Опубліковано: 08:24 20.11.2023

16 листопада в рамках співпраці ВСП «Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ «Запорізька політехніка» з Noosphere Engineering School відбулась зустріч у змішаному форматі студентів коледжу з керівницею онлайн-лабораторії NES у ВСП «ЗФККТ НУ «Запорізька політехніка» викладачкою Вікторією ДЕЙДЕЙ.

 

Студенти дізналися про можливості, які вони мають завдяки співпраці з NOOSPHERE ENGINEERING SCHOOL.

 

Вікторія ДЕЙДЕЙ висвітлила основні напрямки роботи NOOSPHERE ENGINEERING SCHOOL, познайомила з мережею лабораторій NES в Україні та у Запоріжжі зокрема.

 

Студенти коледжу дізналися про те, у яких проєктах вони можуть взяти участь та яким чином можна влитися у ряди NOOSPHERE ENGINEERING SCHOOL.

 

Захід викликав зацікавленість та питання від студентів, а також бажання співпрацювати з NES.

 

Сподіваємося на плідну співпрацю студентів ВСП «Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ «Запорізька політехніка» з Noosphere Engineering School!

Вікторія ДЕЙДЕй, керівниця онлайн-лабораторії Noosphere Engineering School