Цитата

Є всього два типи мов програмування: ті, на які люди весь час лаються, і ті, які ніхто не використовує

Bjarne Stroustrup

Методичне об’єднання викладачів іноземної мови фахових коледжів Запорізької області

Опубліковано: 14:35 05.12.2023

30.11.2023 відбулося методичне об’єднання викладачів іноземної мови фахових коледжів Запорізької області у ВСП «ЕПФК ЗНУ».

Цього року засідання вкотре відбулося у форматі zoom конференції. На МО буди присутні 30 викладачів із 16 навчальних закладів, в тому числі з Медичного фахового коледжу ЗДМУ, ВСП «ЗФККТ НУ «Запорізька політехніка», Дніпрорудненського індустріального коледжу, ДВНЗ «Запорізький будівельний фаховий коледж», ВСП «Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету ім.Д.Моторного», ВСП "Фаховий коледж бізнесу та харчових технологій", Педагогічний фаховий коледж КЗ вищої освіти «Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія» ЗОР та ін.

Директор ВСП «ЕПФК ЗНУ» Грибанова О.Є. привітала учасників та побажала успіхів в роботі, а також розповіла нові вимоги акредитації певних спеціальностей у коледжі.


Заступник директора з навчально-виховної роботи Данілкіна О.В. наголосила на важливості неформальної освіти та умовах впровадження її результатів, а також на платформах для самовдосконалення навичок.

 

 

Викладачка ВСП «ЕПФК ЗНУ» Васільєва П.А. поділилася методами використання візуальних образів під час вивчення іноземної мови.

Кандидат педагогічних наук Сокіл І.М. провела майстер-клас з використання штучного інтелекту під час викладання предметів гуманітарного циклу, а Васільєва П.А. надала практичний інструментарій з сайтів на основі штучного інтелекту для створення англомовного середовища в асинхронному форматі.

Засідання пройшло успішно та творчо і викладачі залишили позитивні відгуки.