Цитата

Краще тримати рот на замку і здатися дурнем, ніж заговорити і розвіяти всі сумніви.

Марк Твен

Meetup «ES6 - сьогодення JavaScript»

Meetup
Опубліковано: 06:37 19.02.2018

15 лютого студенти були запрошені Zengineers Community на чергову зустріч IT-спільноти,  щоб обговорити сьогодення JavaScript - ES6. Захід організовано для активних IT-студентів, програмістів, розробників, кодерів та інженерів. Формат зустрічі передбачав дві цікаві доповіді та технічні обговорення.

Java

Під час MeetUp'y з Євгенієм Дьяченко відбулося знайомство з ключовими особливостями ECMAScript 6. Учасники переконалися у тому, що ES6 надає не тільки нові можливості, але й дозволяє легко писати якісний та гарний код.

Java

В другій частині MeetUp'y учасники  отримали практичні поради та рекомендації  «Як зберегти зір» від Уракова Антона.

Java

Нашим очам доводиться витримувати величезні навантаження: ми працюємо і відпочиваємо за комп’ютером. Такий стиль життя негативно впливає на стан зору. Особливо гостро це питання постає перед студентами. В наш час є багато способів корекції зору: від окулярів до м’яких лінз. Але набагато краще зробити так, щоб в них не виникло потреби. Скористуйтеся порадами і збережіть зір!

Учасники високо оцінили проведений MeetUp. Так, Кіщак Олександр, студент групи КС14-1, говорить: «Я намагаюсь не пропускати івенти Zengineers Community. Цікаво сюди приходити, адже тут є безпосередня можливість ближче познайомитися з конкретними роботодавцями, почути, що вони пропонують і чому можуть навчити». Zengineers IT Community збирає фахівців в галузі інформаційних технологій, що зацікавлені в обміні досвідом, що  суттєво посилює зв’язки Запорізького коледжу радіоелектроніки та ІТ-індустрії.

Викладач-методист Боровик Ю.А.