Цитата

Вже опів на шосту ранку. Ти знаєш, де зараз твій покажчик стека?

Конференція трудового колективу ВСП «Запорізький фаховий коледж компʼютерних технологій Національного університету «Запорізька політехніка»

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 08:47 10.02.2022

9 лютого 2022 року відбулася Конференція трудового колективу ВСП «Запорізький фаховий коледж компʼютерних технологій Національного університету «Запорізька політехніка».

Директор коледжу Баршай Ольга Костянтинівна розповіла про підсумки своєї роботи та про результати діяльності коледжу, представивши Звіт директора за 2017-2022 роки, а також окреслила подальші перспективи розвитку нашого закладу освіти.

На конференції були присутні 48 робітників коледжу та представники Національно університету «Запорізька політехніка» : проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності, д.т.н., професор Наумик Валерій Владиленович, екс-ректор Національного університету «Запорізька політехніка» Бєліков Сергій Борисович та Іванченко Андрій Володимирович, голова первинної профспілкової організації студентів, аспірантів, докторантів Національного університету “Запорізька політехніка”.

У обговоренні звіту директора  коледжу, Баршай Ольги Костянтинівни, взяли участь наступні делегати Конференції: Єрко К.П., голова циклової комісії мовної та гуманітарної підготовки, Ніколаєць Л.Д., викладач-методист, Бужин Т.М., завідувач навчально-методичної лабораторії, Павлов В.А., голова студентського самоврядування, Кошелюк Р.О., заступник директора з АХЧ. Виступаючі акцентували увагу присутніх на тому, що як досвідчений керівник, Ольга Костянтинівна чітко розуміє вимоги сьогодення та стан розвитку нашої освіти, а саме системне реформування, інноваційний розвиток та перехід до нової якості.

Делегати Конференції дали позитивну оцінку роботі директора за 2017-2021 роки та запропонували визнати її задовільною.  

Надалі, виступів Наумик Валерій Владиленович, який виразив вдячність за плідну співпрацю с Ольгою Костянтинівною та побажав і надалі успіхів в спільній роботі з колективом коледжу.

Колектив коледжу одноголосно визнав роботу Баршай Ольги Костянтинівни задовільною та схвалив діяльність за звітний період.

Надалі, колективом коледжу було одноголосно схвалено основні напрями роботи коледжу у 2022-2027 роках.

Великодний О.О., адміністратор сайту