Цитата

Світ ловив мене, та не спіймав

Григорій Сковорода

Конференція трудового колективу коледжу

Опубліковано: 21:35 16.11.2023

15 листопада 2023 року відбулась Конференція трудового колективу коледжу з залученням представників студентського самоврядування.

Основним питанням порядку денного було затвердження Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом ВСП «ЗФККТ НУ «Запорізька політехніка» на 2023- 2028 роки. В.о.директора Ольга БАРШАЙ ознайомила колектив з проєктом Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом ВСП «ЗФККТ НУ «Запорізька політехніка» на 2023-2028 роки, який складений на основі чинного законодавства з дотриманням вимог Конституції України, Кодексу законів про працю України та інших державних нормативних документів та внутрішніх положень.

Голова первинної профспілкової організації коледжу Олена СЛОБОДЯНИК, відзначила, що в договорі містяться узгоджені зобовʼязання сторін щодо створення умов підвищення ефективності праці, реалізації професійних, трудових і соціально-економічних прав та інтересів працівників коледжу. Рішенням Конференції трудового колективу коледжу затверджено Колективний договір між адміністрацією та трудовим колективом ВСП «ЗФККТ НУ «Запорізька політехніка» на 2023- 2028 роки.