Цитата

Учітесь, читайте, і чужому научайтесь, й свого не цурайтесь.

Т. Шевченко

IT Hub Coworking place як платформа для розвитку

IT Hub Coworking place
Опубліковано: 20:42 15.05.2017

Студенти багато часу проводять разом − в коледжі й поза ним. Часто виникає проблема знайти відповідний простір для задоволення таких колективних комунікативних потреб.

13 травня 2017 року на запрошення керівника компанії Velichko Smart Events Величка Андрія студенти груп КС16-1, ПМ15-1, ПМ14-1, КСМ14-1 разом з викладачами Шевченко О.П., Слободяник О.О., Боровик Ю.А. відвідали суперсучасний та прогресивний комунікативний простір IT Hub Coworking place.    

IT Hub Coworking place ЗКР ЗНТУ

На початку зустрічі Андрій розповів студентам про організацію роботи коворкінга. Великий простір для роботи індивідуальної та у групах, зона для проведення лекцій, творчих і громадських зустрічей, skype-room та кафе — все це і не тільки на площі 500м² з сучасним комфортом.

IT Hub Coworking place ЗКР ЗНТУ

Прагнення розвиватися та досягати більшого – цілком нормальні бажання кожної людини. Студентство часом нагадує таку собі концентровану субстанцію із творчих та по-доброму амбітних людей. Не миритися з тим, що тобі здається неправильним, не визнавати те, що вважаєш потворним – чудовий початок для конструктиву в самому собі та серед тих, хто тебе оточує. В цьому випадку коворкінг є яскравим прикладом самоорганізації молоді, неформальним креативним офісом для спільної роботи, продуктом економіки знань, що відповідає потребам нового часу й зміненим практикам роботи.

IT Hub Coworking place ЗКР ЗНТУ

На власні очі студенти побачили особливості функціонування закладу, оснащеного сучасною технікою: комп’ютерами, бездротовим Інтернетом, ксероксами, принтерами та іншими пристроями, потрібними для комфортної роботи в організації такого типу. Як дізнались, коворкінг-заклад передбачає наявність:

  • кімнат для роботи;
  • кімнат для відпочинку, де можна почитати книжки або пограти в настільні ігри;

IT Hub Coworking place ЗКР ЗНТУ

  • креативних кімнат, в яких є можливість обговорити ідеї, проекти;

IT Hub Coworking place ЗКР ЗНТУ

  • командних кімнат, призначених для роботи в команді (в них присутні фліпчартита дошки для маркерів, телевізор, великий стіл для переговорів);

IT Hub Coworking place ЗКР ЗНТУ

  • конференційних кімнат, у яких проводяться майстер-класи;

IT Hub Coworking place ЗКР ЗНТУ

  • кухні, де кожен може собі розігріти їжу, приготувати чай, каву, взяти печиво, тістечка та інші солодощі.

IT Hub Coworking place ЗКР ЗНТУ

IT Hub Coworking place надає не тільки простір для роботи, але й  проводить відкриті освітні події, супроводжує соціальні проекти від ідеї до реалізації. Команда допомагає застосувати бізнес-підхід для вирішення соціальних завдань у сферах освіти. Загалом — це спільнота однодумців, які зосереджені на тому, щоб зробити світ кращим і цікавішим.

Цього разу для студентів була проведена лекція на тему «Просування в соціальних медіа (Social Media Marketing, SMM)». Спікер компанії  разом зі студентами проаналізувала сучасні інструменти Інтернет-маркетингу, їх вплив на діяльність компанії та просування інноваційних товарів, аналіз діяльності компанії в сфері Інтернет-медіа та рекомендацій щодо ефективної реалізації запропонованих засобів.

IT Hub Coworking place ЗКР ЗНТУ

Приємна атмосфера IT Hub Coworking place  справила незабутнє враження на студентів та допомогла відчути важливість інформаційних технологій у діяльності сучасної людини. Майбутні спеціалісти переконалися, що сьогодні вміння працювати із комп’ютерною технікою та вільне володіння усіма аспектами сфери ІТ гарантує успішне життя. Вони мали змогу побачити все на власні очі, задати запитання й отримати на них вичерпні відповіді. Студентів подякували за приємне спілкування і запросили на зустріч зі спікером, яка відбудеться в коворкінгу 23 травня.

IT Hub Coworking place ЗКР ЗНТУ

Під час заходу  були розглянуті  питання співпраці коледжу  з IT Hub Coworking place  з метою покращення підготовки майбутніх спеціалістів та їх працевлаштування. Викладачі коледжу вдячні Величко Андрію  за можливість співробітництва та турботу про наших студентів.

Викладач-методист Боровик Ю.А.