Цитата

Краще тримати рот на замку і здатися дурнем, ніж заговорити і розвіяти всі сумніви.

Марк Твен

“Ініціатива Місцевих Коледжів” ССІ

Опубліковано: 10:29 09.01.2024

Програма ССІ є унікальною можливістю для студентів II-III курсів закладів фахової передвищої освіти отримати однорічне академічне навчання без отримання ступеня в американському місцевому коледжі абсолютно безплатно. Це надає можливість розширити свої технічні навички в прикладних галузях, покращити лідерські здібності та підвищити рівень володіння англійською мовою.

ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ, що за правилами візи, студенти будуть зобов'язані повернутися і перебувати в Україні принаймні 2 роки після завершення програми.

Звертаємо Вашу увагу, що кінцевий термін подачі заявок - 22 січня 2024 року.

Детальніше про організацію: Харківська обласна молодіжна громадська організація «ОСВІЧЕНА ІНІЦІАТИВА», заснована у 2008 році, реалізує освітні проєкти для молоді, вразливих соціальних груп населення та надає гуманітарну допомогу постраждалим від війни. У 2023 році ми стали акредитованим партнером Офісу з координації гуманітарних справ ООН. Маємо широку присутність у різних областях України: Запоріжжя, Харків, Київ, Чернівці, Тернопіль та інші. Співпрацюємо з міжнародними організаціями та українськими бізнесами. Ми надаємо підтримку Посольству США в Україні в адміністрації програми CCI для українських студентів.

ГО “Освічена Ініціатива“ в Instagram - @ngo.ei
ГО “Освічена Ініціатива“ в Facebook - https://www.facebook.com/enlighteninginitiative
Міжнародні можливості та кар‘єра для молоді від ГО “Освічена Ініціатива“ - https://t.me/enlight_hub
Офіційний сайт ГО “Освічена Ініціатива“ - https://enlight.org.ua/

Бот - https://t.me/CCI_Ukraine_bot

Комунікаційний відділ ГО “Освічена Ініціатива“