Цитата

Не хвилюйтеся, якщо щось не працює. Якби все працювало, вас би звільнили.

Mosher’s Law of Software Engineering

ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Шляхи удосконалення професійних компетентностей фахівців в умовах сьогодення»

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 11:54 27.08.2022

Війна війною, але життя триває, воно потребує організованості. Ми маємо і надалі активно працювати над змінами в освіті попри всі негаразди та перепони в нашому житті. Ми з України!

25-26 серпня 2022 року під егідою Міністерства освіти і науки України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» відбулася ІІ Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція "Шляхи удосконалення професійних компетентностей фахівців в умовах сьогодення".

Від ВСП «Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій Національного університету «Запорізька політехніка» до роботи конференції приєдналися в.о. заступника директора з НВР Вергун І.Б., голова циклової комісії Слободяник О.О. та викладач спеціальних дисциплін Боровик Ю.А.

Серед проблем, що обговорювалися під час роботи конференції, – формування державної освітньої політики, нових підходів до військово-патріотичного виховання, сучасного навчально-виробничого середовища, особливості діяльності закладів освіти під час воєнного стану та після деокупації.

Освіта – це зброя, яка має неабияку силу, і яка здатна творити дива. Тому міцно тримаємо цю зброю в руках і виборюємо майбутнє! І у цій боротьбі надзвичайно важливо ДОПОМАГАТИ і ПІДТРИМУВАТИ один одного!

Тримаємо освітянський фронт!

Разом до ПЕРЕМОГИ!

Боровик Ю.А., викладач-методист