Цитата

А ви думали, що Україна так просто. Україна — це супер. Україна — це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни.

Ліна Костенко

CAREER FORUM 2023. Бізнес – нові можливості для студентів коледжу. 

Опубліковано: 15:05 02.12.2023

02 грудня відбувся грандіозний CAREER FORUM 2023. Бізнес – вже традиційний захід, де студенти та випускники мають можливість поспілкуватися з представниками бізнесу та майбутніми роботодавцями.     

Упродовж форуму карʼєри кожен охочий мав змогу поспілкуватись з професіоналами різних галузей, представниками бізнесу, роботодавцями. Студенти 4 курсу відвідали локації кожного з факультетів та отримали консультації щодо вступу до "Запорізької політехніки" у 2024 році.

Спікери форуму розповіли у вільному форматі про свій професійний шлях, про свій бізнес: плюси, мінуси, які треба мати навички та дали поради. Неабияку зацікавленість в учасників форуму викликали пропозиції стажувань та працевлаштування. Представники студентського самоврядування університету розказали про студентське життя у "Запорізькій політехніці" та провели розіграш фірмових речей.

Висловлюємо щиру вдячність ректору Національного університету «Запорізька політехніка», к.т.н., професору Грешті Віктору Леонідовичу та всій команді студентського самоврядування, профкому студентів, деканам факультетів, завідувачам кафедр, викладачам, студентам-волонтерам за організацію та проведення надзвичайно цікавого і самобутнього заходу – CAREER FORUM 2023. Бізнес