Цитата

Я завжди мріяв про те, щоб моїм комп'ютером можна було користуватися так само легко, як телефоном; моя мрія збулася: я вже не можу розібратися, як користуватися моїм телефоном.

Bjarne Stroustrup

IV регіональна премія в сфері благодійності та волонтерства «ОЛЕКСАНДРІВСЬКА ПРЕМІЯ - 2016»

Запорізький коледж радіоелектроніки ЗНТУ
Теги: КС, АКІТ
Опубліковано: 16:02 03.10.2016

Четвертий рік поспіль організатори відбирають історії героїчних людей і волонтерів, стежать за діяльністю меценатів і найяскравішими соціальними проектами громадських і благодійних організацій Запорізького краю. За підсумками 2016 року експертна рада визначила 27 фіналістів.

2

 

Переможцям в десяти номінаціях були вручені премія, диплом, а також статуетка - копія знаменитого Олександрівського орла, знайденого у Вознесенському скарбі. Організатори вважають, що орел підкреслює мужність, силу духу людини, яка робить героїчні вчинки, наполегливо займається благодійністю, не зважаючи ні на які перешкоди.3     4

   5     6 1   

     Насиченою була концертна програма. Перед початком церемонії в фойє театру гостей вітав симфонічний оркестр.

6

Після святкових фанфардля учасників протягом трьох годин лунали пісенні вітання та теплі слова від ведучих.

7

Свої танцювальні номери подарували запорізькі хореографічні колективи.

8

 

Але все ж таки найбільше нас вразили самі номінанти, тому що це самі звичайні люди, з якими ми живемо в одному місті, ходимо одними вулицями, може навіть зустрічаємо їх кожного дня, і при цьому навіть не здогадуймось, що саме вони ризикують життям за для спасіння іншого, віддають останнє і не шкодують, ніколи не проігнорують крик допомоги і саме головне , не чекають нагород. Це не просто люди, а дійсно «янголи добра». Вони  герої нашого часу, герої Запоріжжя, герої всієї країни!

9

Висловлюємо щиру подяку за запрошення організаторам (особисто Вдовцову Юрію) цього важливого проекту, який збирає небайдужих людей, надихає на добрі справи, які так потрібні нам сьогодні.

10       11  

На жаль, не було можливості повести всю групу КС16-1 на церемонію, але своїми враженнями ми з Михайлом обов’язково поділимося на організаційні годині. Студенти повинні знати героїв свого міста!

Класний керівник групи КС16-1 Боровик Ю.А.