Цитата

Все життя - це експеримент. Чим більше експериментів ти робиш - тим краще

Ральф Велдоу Емерсон

В гостях у BRAIN ACADEMY

Запорізький коледж радіоелектроніки ЗНТУ
Опубліковано: 15:52 03.10.2016

Brain Academy - це комплексна система підготовки професіоналів для IT-галузі відповідно до міжнародних стандартів. При Brain Academy відкрито Центр професійного розвитку для підготовки IT-інструкторів, сертифікаційний центр з можливістю проходження міжнародного тестування ISTQB, Oracle та ін. Brain Academy тісно співпрацює з експертами IT-галузі, що дозволяє програмам відповідати останнім вимогам IT-ринку. Ініціатива також активно підтримується компанією Cisco і Фондом Brain Basket.

2

Обираючи інформаційні технології як напрямок своєї професійної діяльності, студенти пов’язують себе з необхідністю постійно вчитися, тому що ця сфера життя розвивається дуже швидкими темпами. Інформаційні технології цікаві, багатогранні, дозволяють виявити сильні сторони системного мислення, творчого та наукового потенціалу особистості.

3

Під час зустрічі студентам рекомендували ознайомитися з сучасними вимогами до ІТ- спеціалістів, щоб не витрачати час на вивчення застарілих технологій; пройти системне навчання за спеціальністю у професіоналів, а у подальшій роботі підтримувати власний рівень знань та навичок шляхом спілкування зі спеціалістами у цій сфері. Під час навчання таке спілкування допоможе студентам  краще зрозуміти свій шлях у галузі інформаційних технологій, зокрема визначитися з перспективними напрямками розвитку.

4

Скориставшись останніми статистичними даними, студентам продемонстрували, наскільки цікавою може бути співпраця з Brain Academy. Студенти коледжу як майбутні ІТ-спеціалісти, під час зустрічі активно долучившись до спілкування, цікавились не лише навчальними курсами, але й питаннями працевлаштування та участі в міжнародних проектах.

5

«Запорука вашого успіху - бажання та цілеспрямованість. Ми не гарантуємо вам працевлаштування, але ми зробимо все для того, щоб ви отримали практичні навички для  кар'єри в ІТ-сфері», - запевнивінструктор Brain  Academy Віталій Марченко.

Отриману інформацію студенти довели до співкурсників. В рамках проекту MECHATRONIC GUYS  і надалі будуть організовані зустрічі із представниками галузі інформаційних технологій з метою надання студентам актуальної інформації про їхню майбутню професійну діяльність.

Викладач-методист Боровик Ю.А.