Цитата

Той, хто зневажливо ставиться до рідної мови, не може й сам викликати поваги до себе.

Олесь Гончар

КРУГЛИЙ СТІЛ «ПАТРІОТИЗМ ЯК ФАКТОР СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ»

Опубліковано: 14:49 21.01.2015

Запорожский колледж радиоэлектроники. Благодійна акція

Випускаюча циклова комісія професійної та практичної підготовки за спеціальностями

«Прикладна математика»,

«Обслуговування комп’ютеризованих інтегрованих і робототехнічних систем»,

«Обслуговування комп'ютерних систем і мереж»

   

      З метою визначення патріотичного значення події та загальнодержавного свята Дня Соборності України, 20 січня 2015 року у Запорізькій обласній раді проведено круглий стіл «Патріотизм як фактор соборності України». Організаторами круглого столу виступили Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької обласної державної адміністрації, Обласний центр патріотичного виховання молоді, Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, Запорізький національний університет, Класичний приватний університет.

ИТ форум 2014”. Запорожский колледж Радиоэлектроники ЗНТУ

      Захід відбувся за участю керівництва Запорізької області, представників молодіжних громадських організацій, науковців, учнівської, студентської та трудової молоді. Запорізький коледж радіоелектроніки представили студенти груп ОТ11-1 – Алєксєєнко Ігор, КС12-1 – Гаркуша Владислав, Ткаченко Владислав, Закатянський Михайло та викладачі Василенко Я.О., Алєксєєнко В.Б., Боровик Ю.А. 

ИТ форум 2014”. Запорожский колледж Радиоэлектроники ЗНТУ

      На початку засідання круглого столу виступила директор Обласного центру патріотичного виховання молоді Шкода М.А., яка наголосила на актуальності проведення круглого столу та визначила його основні завдання.

     Модератор круглого столу – доктор юридичних наук, професор кафедри конституційного та адміністративного права КПУ Пєтков С.В. зазначив, що запорукою національної злагоди та поваги до історичної пам’яті, примножування державного потенціалу України, її соціально-економічного, духовно-культурного розвитку є підтримка та збереження патріотичної ідеї, що стимулює єднання людей та зміцнення нашої держави.

    Начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту Наталія Власова розповіла про заходи, які приурочені святкуванню Дня Соборності у м.Запоріжжя.  

ИТ форум 2014”. Запорожский колледж Радиоэлектроники ЗНТУ

    Під час засідання «круглого столу» учасники обговорили:

   - значення загальнодержавного свята Дня Соборності України в умовах сучасних політичних подій (доповідач професор, доктор історичних наук, директор Запорізького обласного краєзнавчого музею Шаповалов Г.І.);

   - українська молодь та ідея соборності в умовах сучасності. Реалії сьогодення  (доповідач начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької ОДА  Власова Н.Ф.);

  - патріотизм як фундаментальний аспект консолідації українського народу та його державності (доповідач директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Запорізької ОДА Мороко В.В.).

ИТ форум 2014”. Запорожский колледж Радиоэлектроники ЗНТУ

      На завершення дискусії учасники заходу дійшли загального висновку, що доля України в руках молоді і сьогодні необхідно об’єднати зусилля державних і громадських організацій, органів влади, зробити значні кроки у відродженні та зміцненні України.

ИТ форум 2014”. Запорожский колледж Радиоэлектроники ЗНТУ

Життя коледжу