Цитата

Усім, що я знаю про викладання, я зобов'язаний поганим студентам.

Джон Холт

Запорізька політехніка відчинила свої двері для наших випускників

Опубліковано: 06:35 12.12.2023

9 грудня студенти 4 курсу, які будуть закінчувати навчання у коледжі, відвідали День відкритих дверей у Національному університеті «Запорізька політехніка».

На студентів 4 курсу чекали екскурсія лабораторіями, цікаві інтерактиви та майстер-класи, вікторини та захопливі квести. Особливу увагу привернула локація Приймальної комісії університету, де наші студенти змогли отримати попередні консультації про вступ-2024.

Майбутні студенти Політехніки відвідали у супроводі декана Фурманової Наталі Іванівни кафедри Факультету інформаційної безпеки та електронних комунікацій; завітали на кафедру «Системний аналіз та обчислювальна математика», поспілкувалися із завідувачкою Терещенко Еліною Валентинівною. У третьому корпусі була можливість оглянути матеріально-технічну базу інших кафедр Факультету комп’ютерних наук та технологій.

Завідувач кафедри «Електропривод та автоматизація промислових установок» Пирожок Андрій Володимирович разом з деканом Електротехнічного факультету Антоновим Миколою Леонідовичем детально розповіли про освітні програми кафедри, перспективи майбутнього працевлаштування та показали технічні можливості лабораторій кафедри.

Також про свої спеціальності розказали представники Транспортного факультету (декан Кузькін Олексій Феліксович), Інженерно фізичного факультету (доцент Парахнєвич Євген Миколайович), Машинобудівного факультету (старший викладач Кривих Юлія Ігорівна). 

Наприкінці екскурсії студентське самоврядування університету на чолі з Марією Павленко розказали майбутнім вступникам про цікаве студентське життя університету та пригостили чаєм з печивом.

Висловлюємо щиру вдячність ректору Національного університету «Запорізька політехніка», к.т.н., професору Грешті Віктору Леонідовичу та всій команді студентського самоврядування, деканам факультетів, завідувачам кафедр, викладачам, студентам-волонтерам за організацію та проведення Дня відкритих дверей.