Цитата

Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову

Ліна Костенко

Ярмарок вакансій від асоціації EASE

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 08:12 01.03.2021

27 лютого студенти нашого коледжу відвідали Ярмарок вакансій  від асоціації EASE. Це була унікальна можливість пошуку роботи та прямого спілкування з роботодавцями. 

Під час роботи Open Vacancies виступали топ-менеджери провідних IT-компаній - Powercode, S-PRO, Kozak Group, які  поділилися досвідом побудови бізнесу, культурою роботи в команді і відкритими вакансіями.

Про ці компанії знають в Австралії, США, Швейцарії завдяки талановитим співробітникам, які живуть і працюють в Запоріжжі. Сенс такого роду заходів полягає в тому, щоб кожен міг стати частиною міжнародних успішних проєктів, не виїжджаючи зі свого рідного міста.

Студенти мали можливість перевірити свій рівень знань за конкретними спеціальностями, у HR-фахівців пройти пробну співбесіду, в рамках якої отримали  поради від професійної HR-команди і підказку, в якому напрямку розвиватися далі.

Асоціація EASE підтримує найталановитіших студентів і постійно дає їм можливість попрактикуватися в успішних IT-компаніях. Ярмарок вакансій – не виняток. Роботодавці  не тільки презентували діяльність та здобутки своїх компаній, а й підбирали персонал, відбирали кадровий резерв серед студентів  на перспективу.

Даний захід став чудовою нагодою для студентів зарекомендувати себе і отримати шанс побудувати успішну кар’єру в кращих компаніях регіону та України.  І молодь, скориставшись наданою можливістю, в особистому діалозі знайшла відповіді на хвилюючі запитання, заповнили анкети, обмінялись контактною інформацією з представниками IT-компаній.

Боровик Ю.А., викладач-методист