Цитата

Є лише один спосіб зробити велику роботу – полюбити її

Стів Джобс

Впровадження новітніх технологій у формуванні професійно-практичних компетентностей в навчальному процесі

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 08:35 09.10.2020

Впровадження принципів розвиваючого навчання — принцип активності та свідомості. Де кожен студент може бути активним, та креативним.

Якщо він усвідомлює мету навчання, його необхідність, якщо кожна його дія є усвідомленою та зрозумілою це полегшує навчання та мотивацію до отримання спеціальності.

В рамках дистанційного курсу “Освітнього коучингу“ викладач Давидова Галина Юріївна отримала сертифікат від 29.09.2020 на платформі “Міністерство освіти і науки України Науково-методичний центр професійно-технічної освіти у Запорізькій області”

Сертифікат від 25.08.2020 за участь в Всеукраїнському науково-практичному онлайн семінарі на тему: “STEM-освіта: ресурси та перспективи розвитку в 2020-2021 навчальному році” на платформі “Всеосвіта”.

Свідоцтво від 25.08.2020 про публікацію методичної розробки на тему: Урок “Навчання новим навикам”

Також отримала сертифікат від 21.08.2020 за участь у Всеукраїнському освітньому онлайн марафоні з підвищення кваліфікації на тему: “Траекторія розвитку сучасного педагога” та пройшла підвищення кваліфікації за видом “марафон” на платформі “Всеосвіта”.

Сертифікат від 16.09.2020 про підвищення кваліфікації за видом “вебінар” на тему: “Якісне навчання лідерству в закладі фахової передвищої освіти в контексті їх реформування”  на платформі “Всеосвіта”.

Також викладач отримала звання “Амбасадор” на платформі “Всеосвіта” за вивчення і впровадження сучасних методів навчання та формування професійно-практичних компетентностей в навчальному процесі.

Впровадження принципів розвиваючого навчання — принцип активності та свідомості. Де кожен студент може бути активним, якщо усвідомлює мету навчання, його необхідність, якщо кожна його дія є усвідомленою та зрозумілою.

Давидова Г.Ю., викладач