Цитата

Той, хто по-справжньому любить свою Батьківщину, з усякого погляду справжня людина.

В. Сухомлинський

Ladies' days у Запорізькому обласному центру молоді

освітньо-розважальний захід «Ladies' days»
Опубліковано: 20:00 15.03.2017

На запрошення КУ «Запорізького обласного центру молоді» викладач коледжу Клименко Г.В. відвідала освітньо-розважальний захід «Ladies' days» присвячений Міжнародному жіночому дню, який проходив 6 та 7 березня 2017 року безпосередньо у центрі молоді.

Вона з радістю поділилась враженнями:

«Організатори «Ladies' days», заздалегідь заінтригували креативною програмою заходу, так як вона передбачала бути незвичайно насиченою і достатньо цікавою.

І дійсно вечір пройшов дуже жваво. 6 березня 2017 року привітавши учасниць з наступаючим святом 8 Березня та побажавши всім жінкам бути завжди привабливими та щасливими, почався перший майстер-клас з виготовлення вітальних листівок до свята.

Його вдало провела головний спеціаліст сектору активного дозвілля центру молоді Анна Шаповалова. Вона розповіла учасникам трохи історії виникнення самої листівки та її розвитку і наголосила на актуальності сьогоднішніх листівок по типу hande-made. Так як сьогодні модно дарувати листівки створені власноруч.

Учасницям роздали матеріали та інструменти для створення свого шедевру. Кожна мала змогу вибрати собі відповідні деталі для скрапбукінгу, які їй сподобались найбільше, варіантів була маса: з квітами, метеликами, стразами і т.п. Учасниці зробили висновок, що це дуже кропітка робота, яка потребує креативного мислення, дизайнерської майстерності і терпіння. Але скільки б ми не нарікали на брак часу, нашу необізнаність в цьому питанні і таке інше, все ж таки отримати листівку створену руками дорогої нам людини набагато приємніше ніж друковану. Тому Анна закликала всіх учасниць спробувати дома продовжити заняття і створити щось на свій смак.

Продовжуючи програму «Ladies' days» учасниць запросили на лекцію на тему «Як бути щасливою і все встигати?», яку провела директорка центру сімейного щастя «Етомама», перинатальний психолог Юлія Стрельченко. Юлія зауважила, що для того щоб отримувати задоволення від життя і взагалі бути щасливою не так багато і треба робити. Вона наголосила, що слід насолоджуватися життям, кожною його хвилинкою, любити не тільки себе, а  і все навколо себе, шукати гарне, позитивне у всьому що вас оточує, не звертати уваги на дурниці, не поринати у сварки, негативи, адже життя таке коротке. І навіть в складних ситуаціях шукати позитивні моменти.

Дуже цікаво було взяти до уваги ази time-менеджменту. Адже сьогодні ми живемо в умовах глобальної інформатизації, де все змінюється дуже швидко і дуже хочеться встигати все. Але перед нами мамами, жінками, співробітницями, керівниками, постає питання: Як все встигнути? І на роботі, і дома, і для себе мати час. time-менеджмент навчає нас по-перше, правильно формулювати цілі, відповідно визначати задачі для їх досягнення, по-друге, обов’язково планувати, все чого ми хочемо досягти і відповідно притримуватися цього плану. Юлія закликала не зволікати своїм часом, визначитися з метою, визначити задачі, спланувати  все і реалізовувати. Так як планування – це не тільки функція менеджменту, це спосіб реалізації своїх мрій.

Крім того психолог провела медитацію, яка дала можливість учасницям розслабитись, відчути себе безтурботною, щасливою людиною і настроїла на позитивні емоції. Всім учасницям презентували подарунки від Центру сімейного щастя «Етомама» на безкоштовну участь у різноманітних заходах центру.

На останок для учасниць провела цікавий майстер-клас зі східного танцю тренер школи Школи танцю «Рондо» чемпіонка України зі східних танців – 2013, фіналістки Кубку Світу – 2014 Катерина Цурікова.

Взагалі це дуже жіночний танець, тренер показала учасницям відповідні рухи, які необхідно було повторити та об’єднати в один танець. Тренування проходило близько години, звичайно досконало вивчити всі рухи учасницям не вдалось, але більш проявити свою жіночність та насолодитись цим відчуттям, часу вистачило. Всі залишили захід натхненними, радісними з масою позитивних емоцій.»

Хочеться подякувати організаторам за цікавий спосіб нагадати жінкам про їх значимість та красу ми обов’язково приймемо до уваги досвід з проведеного заходу і будемо використовувати його в своїй роботі.

КУ «Запорізькому обласному центру молоді» ми бажаємо і надалі радувати нас цікавими заходами!!!

викладач Клименко Г.В.