Цитата

Вивчай все не з марнославства, а задля практичної користі.

Георг Крістоф Ліхтенберг

«Game party» як один із варіантів для студентів весело провести час

Game party
Опубліковано: 12:11 27.01.2017

Ідея виникла спонтанно. Тривалі свята та холодна погода не давала нам можливості проводити час настільки активно, наскільки нам би цього хотілось. Дуже багато часу на канікулах, і викладачі, і студенти приділяли соціальним мережам і Інтернету вцілому (як без нього взагалі можна прожити))???).

Тому як тільки почався новий семестр, давно один одного не бачивши та один за одним скучивши, з’явилася ідея не просто поспілкуватися в гарній, душевній компанії, а провести час цікаво, весело і пограти в настільні ігри.

Ні для кого не секрет, що в І семестрі 2016-2017 навчального року на базі нашого навчального закладу проходила презентація гри «Грошовий потік», наші студенти 3 курсу групи ПМ 14-1 Слободяник Олександр та Царенко Євген пройшли навчання та стали фасилітаторами, так званими ведучими банкірами цієї фінансової гри.

Крім того наші студенти в І семестрі 2016-2017 навчального року приймали участь у «Фестивалі Філософії» де посіли 2 місце по області і в якості виграшу їм подарували фінансову гру «Монополія».

Крім того, одна з наших найактивніших студенток 3 курсу групи ПМ 14-1 Хорольська Ірина реалізувала свою бізнес-ідею і має своє невеличке анти-факе «Колейдоскоп», де вона проводить різні тематичні вечори та настільні ігри, які вона з радістю презентувала нашим першокурсникам, а саме: Джанга, Бобри, Тотем, Лист та Маньчкін.

І так, середа, 4 пара, як завжди організаційна година в групі КС 16-1. Студенти прийшли натхненними, зацікавленими презентаціями ігор, готовими весело проводити час.

Всі розділилися за інтересами, хто одразу вирішив для себе, що він буде грати в найскладнішу фінансову гру - «Грошовий потік»; хтось вирішив, що він може стати монополістом; комусь було цікаво пограти в Джанга; навіть викладачі знайшли собі заняття по душі.

Так зване Game party проходило приблизно півтори години, всі залишали захід веселими, позитивними і вирішили, що треба зустрітися ще! І продовжити почате!

За грою навіть не помітили часу. Крім того що студенти просто пограли, вони весело провели час не сидячи за своїми гаджетами в соціальних мережах, навіть не використовуючи Інтернет взагалі. І довели, що реальне життя і спілкування набагато цікавіше ніж віртуальне.

Тому в слідуючу середу, в бібліотеці нашого коледжу, на організаційну годину ми запрошуємо всіх бажаючих пограти в настільні ігри, поспілкуватися і просто весело провести час!

До нових зустрічей!!! Сподіваємося, що Game party скоро перетвориться на щотижневу, так звану платформу для спілкування та гарного проведення студентського дозвілля.

викладач Клименко Г.В.