Цитата

Той, хто по-справжньому любить свою Батьківщину, з усякого погляду справжня людина.

В. Сухомлинський

21 грудня 2023 року відбулось засідання Ради директорів фахових коледжів Запорізької області.

Опубліковано: 23:34 21.12.2023

21 грудня 2023 року відбулось засідання Ради директорів фахових коледжів Запорізької області. До засідання долучились Тетяна Озерова, начальник управління Державної служби якості освіти у Запорізькій області та Ольга Коноваленко, заступник начальника управління – начальник відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти у Запорізькій області. Також у роботі взяли участь понад 130 директорів та педагогічних працівників закладів освіти у змішаному форматі.

 

 

Освітяни обговорювали аналіз акредитаційної експертизи з освітньо-професійних програм підготовки фахових молодших бакалаврів. Тетяна Озерова привітала присутніх директорів фахових коледжів Запорізької області та підкреслила важливість обговорення питань акредитації. Олена Грибанова, директор ВСП «Економіко-правничий фаховий коледж ЗНУ», поділилась досвідом щодо питань підготовки, проведення та результатах акредитації та надала відповіді на актуальні запитання освітян щодо нюансів та особливостей процедури.

Ольга Коноваленко зазначила, що акредитація – це визначення відповідності її вимогам і критеріям оцінювання якості та допомога закладам у визначенні слабких і сильних сторін відповідної програми, а головне – підтвердження того, що заклад дає саме якісні знання за пропонованою здобувачам освіти програмою.

На завершення засідання голова Ради директорів фахових коледжів Запорізької області Ольга Баршай висловила вдячність членам Ради за плідну роботу, а також підкреслила важливість співпраці, побажала усім миру, міцного здоров’я та творчих успіхів у роботі.