Цитата

Будь собою, інші ролі зайняті.

Оскар Уайльд

Зустріч студентів ЗКР ЗНТУ з представником Mates Academy

Mates Academy
Опубліковано: 06:49 27.09.2018

Щомісяця в коледжі проходять зустрічі потенційних роботодавців зі студентами, щоб відповісти на всі хвилюючі питання. Завдяки відкритості обох сторін, обговорення проходять досить жваво, конструктивно та інформативно. Дякуючи цій традиції, ми можемо почути та зрозуміти один одного, зробити наші взаємостосунки більш міцними та ефективними.

Так, 26 вересня 2018 року поспілкуватися зі студентами завітав представник компанії Mates Academy, Горбенко Артем. Було подано вичерпну інформацію щодо діяльності компанії в сфері IT-індустрії. 

ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ ЗКР ЗНТУ З ПРЕДСТАВНИКОМ MATES ACADEMY

Mates Academy є ініціативою групи IT-компаній Mates Marketing, яка включає в себе такі бренди як Webinse і Fruitfulcode. Компанія більше 6 років займається дизайном, розробкою і повною підтримкою eCommerce сайтів, надає комплексні рішення для широкого кола міжнародних партнерів з Європи, Великобританії, Австралії, США та Канади. Академія є платформою для навчання і підготовки майбутніх співробітників компанії Mates Marketing.

ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ ЗКР ЗНТУ З ПРЕДСТАВНИКОМ MATES ACADEMY

Кожний з нас розуміє, що сучасна система підготовки молодого спеціаліста в сфері IT-індустрії повинна передбачати компетенцію постійного навчання та  гнучкості. Артем звернув увагу студентів на те, що якщо ти маєш потенціал та базу, але не вистачає сил, часу, мотивації на самоосвіту, тоді Mates Academy зможе допомогти тобі з досягненням цих цілей. Буде багато очних занять, тренувань, англійської, ще івенти та внутрішнє комьюніті з уже працюючих досвідчених людей та новачків з таким же бажанням пройти це все.

Команда Mates Academy складається зі спеціалістів, які готові розвивати як технічні навички, так і особистісні якості. Тренери працюють в IT і мають не тільки хороші теоретичні, але й практичні знання. Вони знають, що зараз актуально на ринку, і дійсно мають чим поділитися. 

Аудиторія виявила неабиякий інтерес до поданої інформації. Зі слів спікера студенти мають бути впевненими в собі, готовими братися за вирішення незнайомих задач, вивчати нові технології та їх застосовувати.

ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ ЗКР ЗНТУ З ПРЕДСТАВНИКОМ MATES ACADEMY

Були задані різноманітні питання щодо можливостей реалізації ІТ-спеціалістів, рівня заробітної платні та майбутнього розвитку. Представник компанії окремо розповів про унікальний досвід роботи зі студентами в Mates Academy.

Ця зустріч є першим кроком співпраці Mates Academy з ЗКР ЗНТУ з метою удосконалення процесу підготовки висококваліфікованих професіоналів за спеціальностями 123 «Комп’ютерна інженерія», 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» , 113 «Прикладна математика», з яких наша комісія є випускаючою, та запорукою ефективного настроювання навчальних планів цих спеціальностей на поточні та перспективні потреби ринку праці.

 

 

Боровик Ю.А., викладач-методист