Цитата

Є лише один спосіб зробити велику роботу – полюбити її

Стів Джобс

Зустріч студентів ЗКР ЗНТУ із представниками ПАТ «Мотор Січ»

ПАТ «Мотор Січ»
Опубліковано: 07:39 22.02.2019

20 лютого у рамках профорієнтаційних заходів у ЗКР ЗНТУ за ініціативою заступника директора з НВР Шевченка О.С. відбулась зустріч студентів із представниками ПАТ «Мотор Січ».

Мотор Січ

Гості розповіли  про свою роботу і професійний шлях, а також про те, як  отримати свій перший досвід роботи за спеціальністю.  Зокрема, наголосили, що головне для молодих фахівців при працевлаштуванні  бажання працювати, самореалізовуватись  і  отримувати результат від  роботи. Так, на даному етапі на підприємстві  зацікавлені  в якісному підборі персоналу зі спеціальностей, за якими готує коледж.

Мотор Січ

Також представники підприємства розповіли про систему оплати праці, підвищення професійних навичок, умови роботи, мотивацію працівників їх заводу, перспективу кар’єрного зростання, актуальні вакансії, широкі можливості для професійного і особистого розвитку.  Так, на підприємстві можна знайти застосування своїм знанням. Молодь може використовувати ці знання в різних галузях, зокрема і в галузі розробки техніки, вертольотів  і двигунів літаків.

Мотор Січ

На зустрічі були обговорені питання можливості подальшого працевлаштування, стажування випускників коледжу та організації ознайомлювальних екскурсій  на ПАТ «Мотор Січ».

Мотор Січ

Жукова С.М., Боровик Ю.А.