Цитата

А ви думали, що Україна так просто. Україна — це супер. Україна — це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни.

Ліна Костенко

Зустріч студентів групи КС-20-1 з представниками НУ «Запорізька політехніка»

Запорізький фаховий коледж комп’ютерних технологій НУ "ЗП"
Опубліковано: 12:51 08.10.2020

25 вересня відбулася зустріч студентів групи КС-20-1 (класний керівник Боровик Ю.А.) із завідувачем кафедри інформаційних технологій електронних засобів НУ «Запорізька політехніка» Шило Г.М.  та старшим викладачем Шевченко О.С.

Гості розповіли про місію кафедри, матеріально-технічну базу, інформаційне забезпечення, що дає можливість на високому рівні проводити підготовку майбутніх фахівців. Наголосили про наявність на кафедрі  сучасної науково-дослідної бази, практичного навчання, в тому числі і закордонного.

Під час зустрічі присутні обговорили перспективи обраної студентами спеціальності та подальшої співпраці коледжу та університету у підготовці молодших спеціалістів.

Шило Г.М. звернула увагу студентів на те, що сумісна робота підвищить їх фахову майстерність та дозволяє приймати участь у багатьох спільних заходах та проектах.

Висловлюємо  щиру подяку кафедрі інформаційних технологій електронних засобів НУ «Запорізька політехніка» за проведену змістовну зустріч. Сподіваємося й надалі на творчу й професійну співпрацю!

Боровик Ю.А., викладач-методист